Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Hazard s dva gola vodio Chelsea do pobjede nad West Hamom

Eden Hazard
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
08.04.2019.
u 22:55

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić ostao je na klupi Chelseaja koji sada ima 66 bodova, dva više uz utakmicu više od četvrtog Tottenham Hotspura, a tri više uz također utakmicu više od petog Arsenala.

Nogometaši Chelseaja izbili su na treće mjesto ljestvice engleske lige zahvaljujući 2-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv West Ham Uniteda u susretu 33. kola igranom u ponedjeljak.

Strijelac oba gola bio je Eden Hazard, prvi je postigao u 24., a drugi u 90. minuti.

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić ostao je na klupi Chelseaja koji sada ima 66 bodova, dva više uz utakmicu više od četvrtog Tottenham Hotspura, a tri više uz također utakmicu više od petog Arsenala.

West Ham je 11. sa 42 boda.

Na vrhu je Liverpool sa 82 boda, dva više uz utakmicu više od drugog Manchester Cityja.

Italija: Bologna - Chievo 3-0

U posljednjoj utakmici 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva Bologna je kao domaćin svladala Chievo sa 3-0 (0-0).

Prva dva gola za Bolognu postigao je Pulgar iz 11-eraca, prvog u 65., a drugog u 68. minuti, dok je pobjedu potvrdio Dijks u 89. minuti.

Ovom pobjedom Bologna je pobjegla iz zone ispadanja, sada je 17. sa 30 bodova, dva više od 18. Empolija. Chievo je, pak, uvjerljivo posljednji sa samo 11 bodova, 12 manje od pretposljednjeg Frosinonea.

Na vrhu je Juventus sa 84 bodova, 20 više od drugog Napolija.

Belgija: Club Brugge - Standard 4-0

Nogometaši Club Bruggea, koje vodi hrvatski trener Ivan Leko, u susretu su 3. kola belgijske Lige za prvaka na svom terenu deklasirali Standard iz Liegea sa 4-0 (3-0).

Brugge je do pobjede stigao autogolom Vanheusdena (22-ag) i pogocima Schrijversa (24), Dennisa (39) i Wesleya (80).

Karlo Letica ostao je na klupi Club Bruggea, dok je Alen Halilović igrao za Standard od 60. minute.

Drugi Club Brugge sada ima 37 bodova, jedan manje od vodećeg Genka, dok je Standard treći sa 33 boda, dva više od četvrtog Antwerpena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije