Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

City se vratio na vrh, Tottenham otvorio stadion pobjedom

Manchester City
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.04.2019.
u 23:37

S nova tri boda City je stigao do učinka od 80 bodova iz 32 susreta, jedan manje uz jednaki broj odigranih utakmica ima drugi Liverpool

Nogometaši Manchester Cityja vratili su se na vrh ljestvice engleskog prvenstva 2-0 (2-0) domaćom pobjedom protiv Cardiff Cityja u unaprijed odigranom susretu 33. kola u srijedu.

"Građani" su pitanje pobjednika riješili već u prvom poluvremenu golovima De Bruynea (6) i Sanea (44).

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane u nedjelju, gurati sinove u prvu momčad?

S nova tri boda City je stigao do učinka od 80 bodova iz 32 susreta, jedan manje uz jednaki broj odigranih utakmica ima drugi Liverpool.

Cardiff je ostao 18. s 28 bodova, pet manje od Brightona, Southamptona i Burnleya.

Tottenham Hotspur je napokon odigrao prvi susret na svom novom stadionu, a na premijeri je svladao Crystal Palace s 2-0 (0-0). Bio je to zaostali susret 31. kola, a strijelci za uspjeh "pijetlova" bili su Son (55) i Eriksen (80). 

Tottenham se ovom pobjedom vratio na treće mjesto ljestvice sa 64 boda, jedan manje uz utakmicu manje ima četvrti Arsenal, a na bod od Tottenhama je i dalje i peti Chelsea koji je u zaostaloj utakmici 27. kola svladao Brighton and Hove Albion s 3-0 (1-0) golovima Girouda (38), Hazarda (60) i Loftus-Cheeka (63).

Mateo Kovačić ušao je u igru za Chelsea u 82. minuti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije