Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni Slovak

Hamšik karijeru nastavlja u Švedskoj

Marek Hamšik
NPH/Pixsell
08.03.2021.
u 22:13

Hamšik je u Švedsku stigao nakon što je od 2019. do 2021. igrao za kineski Dalian

Kapetan slovačke nogometne reprezentacije Marek Hamšik (33) od ponedjeljka je i službeno novi član švedskoga prvoligaša IFK Goteborga. Hamšik je za švedski klub potpisao ugovor do konca kolovoza ove godine.

- Liječnički test je prošao, ugovor je potpisan - objavio je klub na službenoj web stranici.

Hamšik je u Švedsku stigao nakon što je od 2019. do 2021. igrao za kineski Dalian. Prije toga je 12 godina igrao za Napoli, tri sezone je nosio dres Brescije, a dvije godine i za Slovan iz Bratislave.

- Sretan što sam ovdje i pozitivno sam iznenađen sjajnim uvjetima. Kao što svi znaju, ovdje sam na kratkoročni ugovor, ali dat ću sve od sebe kako bih pomogao timu da postigne uspjeh. Cijelo tijelo i dušu uložit ću u ovaj klub - kazao je Hamšik, inače rekorder slovačke reprezentacije sa 126 nastupa i 26 golova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije