Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak 'malog messija'

VIDEO Halilović nakon potpisa za Rijeku: Dugo smo u kontaktu, pratio sam HNL i želio se vratiti u Hrvatsku

NK Rijeka
07.07.2022.
u 09:00

Moglo bi ovo biti veliko pojačanje za Riječane, jer ostali su bez odličnih igrača poput Josipa Drmića, Roberta Murića i Domagoja Pavičića, čiji je dres s brojem 10 sada preuzeo Halilović.

Nakon osam godina u hrvatsku se nogometnu ligu vratio Alen Halilović (26). Naime, “mali Messi”, kako su mu nekad tepali, postao je novi igrač Rijeke.

Halilović je u srijedu ujutro obavio liječnički pregled i nakon toga potpisao ugovor. Došao je iz engleskog Readinga, za koji je igrao prošle sezone. Imao je tada i velikih problema s ozljedama, a za Reading je upisao 11 ligaških utakmica i zabio jedan gol.

U svojoj karijeri bio je član i velikana kao što su Barcelona i Milan, igrao je i za Sporting iz Gijóna, HSV, Las Palmas, Standard iz Liègea, Heerenveen, a sada će svoju nogometnu karijeru pokušati oživjeti na domaćem travnjaku.

– Dugo sam bio u kontaktu s Rijekom. Zaželio sam da se ove sezone vratim u Hrvatsku, zadovoljan sam i sretan što sam ovdje u Rijeci. Dugo smo razgovarali, klub poznajem dobro i zato sam se odlučio na taj korak – rekao je Alen Halilović, koji je još kao 18-godišnjak iz Dinama otišao u veliku Barcelonu, u kojoj se nije snašao najbolje.

Krenule su potom mnogobrojne posudbe, a sada će nositi dres kluba s Rujevice.

– Pratio sam HNL prošle sezone više nego ikada, bila je jako zanimljiva i to mi je još veći motiv. Stvara se dobra momčad ove sezone, dobra je atmosfera i inzistirao sam da dođem što prije i da što prije počnemo raditi – rekao je Halilović za klupske stranice.

Moglo bi ovo biti veliko pojačanje za Riječane, jer ostali su bez odličnih igrača poput Josipa Drmića, Roberta Murića i Domagoja Pavičića, čiji je dres s brojem 10 sada preuzeo Halilović.

Komentara 1

KA
kajinx
04:07 08.07.2022.

Sada bi trebao početi da trčiš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije