Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PALO' 187 GOLOVA

Ovo još niste vidjeli: Namjestili utakmice za prolaz u višu ligu, pa završilo rezultatom 95:0 i 91:1

Nogometna lopta na blatnjavom terenu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
06.07.2022.
u 22:40

Glavni akteri očito namještenih susreta su nogometaši Kahunla Rangersa i Gulfa koji su na tablici imali isti broj bodova, a u slučaju pobjede obje momčadi u viši rang išao bi onaj koji postigne više golova. .

Nažalost, nogomet često prati i tamna strana, odnosno namještanje utakmica. Na takve incidente nije otporan niti Nogometni savez Siera Leonea koji je zabilježio dva nevjerojatna rezultata u drugoj ligi ove zemlje.

Naime, dvije momčadi borile su se za prolaz u viši rang natjecanja, a njihovi susreti završili su nevjerojatnim rezultatom 95:0 i 91:1.

To je privuklo pozornost predsjednika Nogometnog saveza Sierra Leonea Thomasa Dadija Brime koji je komentirao sumnjivi razvoj događaja.

"Ne možemo dopustiti da ono što je učinjeno ostane nekažnjeno. Odgovorni će se morati pojaviti pred antikorupcijskim tijelom i odgovarati za svoje postupke", rekao je Brima.

Glavni akteri očito namještenih susreta su nogometaši Kahunla Rangersa i Gulfa koji su na tablici imali isti broj bodova, a u slučaju pobjede obje momčadi u viši rang išao bi onaj koji postigne više golova. .

Na kraju je u obje utakmice postignuto ukupno 187 golova, a Nogometni savez Sijera Leonea trebao bi istražiti slučaj i kazniti odgovorne.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:31 06.07.2022.

Naši košarkaši ni na tri utakmice ne bi toliko mogli zabiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije