Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sport nedjeljom

Željko Kopić: U Hajduku živim najljepše dane

Željko Kopić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
04.02.2018.
u 07:18

Za Sport nedjeljom govore boksač Željko Mavrović, ali i bivši košarkaš Cedevite Marino Baždarić.

U današnjoj emisiji Sport nedjeljom (Z1, 13.30 sati), urednika i voditelja Ante Breke, glavni studijski gosti su Milivoj Bračun i Nino Bule. Nogometni dvojac analizirat će što su naši prvoligaši napravili u zimskoj stanci. Također, današnja emisija donosi i ekskluzivan intervju sa Željko Kopićem, trenerom Hajduka. 

- U Hajduku živim najljepše dane i na svakom koraku vidim koliko je to velik klub - istaknuo je Kopić. 

Osim toga za Sport nedjeljom govore boksač Željko Mavrović, ali i bivši košarkaš Cedevite Marino Baždarić.
 
Bit će riječi o rukometu, ali i hrvačkom Grad Prixu u Zagrebu.

Komentara 2

DA
damyr26
10:22 04.02.2018.

Kad izgubiš dvije za redom javi se onda

MU
MUnited
09:20 04.02.2018.

Gospodine,Kopic!da ste u dinamu zivjeli bi bolje dane nego sad,ali niste pa ne zivite bolje i nemate slatke brige!Za dinamo bi bili dobar trener,bili bi bolji trener nego sad jer,npr.svaki igrac koji je u dinamu jako napreduje i odskocna daska je za vece transfere,bolje uvijete i rad,isto tako bi i vi!pa od ovog trenutka sretno u hajduku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije