Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinska komisija

Hajduku stigla nova kazna zbog transparenta 'Maksovi mesari'

Hajdukovi navijači
Foto: Marko Prpić/Pixsell
04.04.2019.
u 16:20

Isticanje transparenta 'Maksovi mesari' disciplinski sudac Alan Klakočer okarakterizirao je kao transparent 'neprihvatljivog sadržaja'

Hrvatski nogometni savez ponovno je kaznio Hajduk zbog navijača. Naime, Disciplinska komisija HNS-a zatvorila je sjevernu tribinu na Poljudu zbog događaja na utakmici 22. kola Prve HNL Hajduk - Gorica.

Isticanje transparenta 'Maksovi mesari' disciplinski sudac Alan Klakočer okarakterizirao je kao transparent 'neprihvatljivog sadržaja'.

Hajdukovi navijači
1/7

Hajduk je dodatno kažnjen i za paljenje 18 bengalki.

'Nakon prikupljenih dodatnih očitovanja i dokaza u disciplinskom postupku od strane svih službi uključenih u organizaciju utakmice vezano na isticanje transparenta s neprihvatljivim sadržajem među pripadnicima navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini te paljenja 18 pirotehničkih naprava tijekom utakmice Hajduk-Gorica, čime su opetovano napravljeni prekršaji iz članka 67. i 88. DP HNS-a, HNK Hajduk je kažnjen odigravanjem jedne utakmice bez gledatelja na sjevernoj tribini Gradskog stadiona Poljud i novčanom kaznom u iznosu od 60.000 kuna', piše u priopćenju Disciplinske komisije na stranici Prve HNL.

Transparent 'Maksovi mesari' primijećena je utakmici protiv Istre na Poljudu, a onda i u Zaprešiću protiv Intera. Transparent je uočen i na Rujevici, a zadnje na prvenstvenom dvoboju protiv Gorice.

Nakon utakmice 23. kola protiv Intera  disciplinski sudac Alan Klakočer zatvorio je sjevernu tribinu Poljuda protiv Rudeša.

Ključne riječi

Komentara 9

GL
glogovkolac
17:14 04.04.2019.

Što bilo tek da stave natpis Fioličevi mesari.Pivcovi mesari koji nam dovoze smeće?To je vegetarijanska urota protiv Hajduka Veljka.

GI
giannimichelis
16:49 04.04.2019.

Samo trebate reći da se radilo o nesporazumu i da je to bila reklama za MESNICA MAX, VL.HEĆIMOVIĆ FAHIR, MIONICA-GRADAČAC MB: 4310248380008 Adresa: MIONICA.

MH
Max.hr
17:17 04.04.2019.

Otvaram mesnicu na svoje ime.Onda bude sve legalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije