Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski nogometni kup

Hajduk u Mladini, Hari Vukas kaže: Oni su motivirani, ali mi smo favoriti

17.11.2012., Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 16.kolo, Hajduk Split - Lokomotiva Zagreb. Josip Radosevic i Domagoj Antolic.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
11.02.2015.
u 11:20

Nema trenera koji može lako nadomjestiti Kramarića koji zabije dvadeset i nešto golova po sezoni, tvrdi Igor Pamić (45), vrsni stručnjak sa dva prvenstvena trijumfa nad plavima

Danas su na rasporedu prve četvrtfinalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa. U Mladini Vinogradar dočekuje Hajduk u 15 sati, a od 17 sati igrat će Istra 1961 – Dinamo, Rijeka – Lokomotiva i Split – Zadar. Uzvrati su na programu 4. ožujka.

Hajduk će, u razdoblju dok traži nasljednika Igoru Tudoru koji je odstupio, protiv četvrtoligaša povesti Hari Vukas, pomoćnik bivšeg trenera.

– Znam da nas čeka iznimno motiviran suparnik i težak teren. U svakom slučaju mi smo favoriti, tako ćemo se i postaviti i idemo na pobjedu. Igrači su dobro trenirali uoči naše prve natjecateljske utakmice ove godine – kaže Vukas.

>> Vjerovali ili ne! Član Nadzornog odbora Hajduka tužio klub

Komentara 2

TT
tik tak
11:38 11.02.2015.

Ha ha ha veliki Hajduk boji se Vinogradara e lipi moji daleko ste dogurali !!!

IS
istina00
12:45 11.02.2015.

nema brige za vukasa, bit će po potrebi opet fućkan nepostojeći penal za hajduk kao i lani protiv istog protivnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije