Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON GODINU I POL

Hajduk se riješio još jednog igrača, potvrđen raskid ugovora

Varaždin i Hajduk sastali se u 33. kolu HT Prve lige
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
19.07.2022.
u 14:16

Kačaniklić je stigao na Poljud u veljači 2021. godine iz švedskog prvoligaša IF Hammarby te je od tada za Hajduk odigrao ukupno 27 službenih utakmica, a pri tom je upisao dva pogotka uz jednu asistenciju

Hajduk i Alexander Kačaniklić dogovorili su sporazumni raskid ugovora nakon što je švedski krilni napadač proveo godinu i pol dana igrajući za Bijele. 

Kačaniklić je stigao na Poljud u veljači 2021. godine iz švedskog prvoligaša IF Hammarby te je od tada za Hajduk odigrao ukupno 27 službenih utakmica, a pri tom je upisao dva pogotka uz jednu asistenciju. Za Bijele je debitirao u pobjedi protiv Rijeke na Rujevici, a posljednji nastup imao je u Koprivnici, u susretu koji je završio bez pogodaka. 

- Bilo mi je zadovoljstvo nastupati za Hajduk. Želim zahvaliti svim mojim suigračima, trenerima i osoblju kluba za sve dobro što smo zajedno proživjeli na terenu i izvan njega. Želim Vam sve najbolje u ovoj sezoni i u budućnosti - ovim riječima Alexander Kačaniklić se oprostio od Hajduka.

>> Cristiano Rolando ubrizgava botoks u penis, otkriveno je i zašto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije