Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR ŽDRIJEBA

Trener Hajduka: Borevković je stigao iz Vitorije, a Lovrencsics zna dosta o mađarskom nogometu

Split: Trener Hajduka Valdas Dambrauskas i sportski direktor Mindaugas Nikolicius dali su izjave uoči okupljanja igrača Hajduka
Milan Sabic/PIXSELL
18.07.2022.
u 18:45

- Još uvijek ne možemo pričati o konkretnim stvarima, najprije moramo dobro analizirati obje momčadi, a u tome će nam najviše pomoći njihova prva utakmica. Vjerojatno ćemo poslati skaute na obje utakmice i odraditi našu domaću zadaću.

Nogometaši Hajduka u 3. pretkolu UEFA Konferencijske lige igrat će protiv pobjednika dvoboja između portugalske Vitória SC i mađarskog kluba Puskás Akadémia. Prva utakmica igrat će se 4. kolovoza na Poljudu, a uzvratni susret na rasporedu je 11. kolovoza u Portugalu ili Mađarskoj. Svoj komentar ždrijeba za Hajduk Digital TV dao je trener Bijelih Valdas Dambrauskas. 

- Još uvijek ne možemo pričati o konkretnim stvarima, najprije moramo dobro analizirati obje momčadi, a u tome će nam najviše pomoći njihova prva utakmica. Vjerojatno ćemo poslati skaute na obje utakmice i odraditi našu domaću zadaću. Uz to moramo biti fokusirani na treninge i utakmicu s Varaždinom. Čekaju nas dva tjedna treninga, Varaždin, a onda priprema za boljeg iz duela između Vitorije i Puskasa - kazao je trener Dambrauskas te dodao:

- Toni Borevković je stigao iz Vitorije Guimaraes. Sigurno će imati savjeta o Vitoriji, a Gergo Lovrencsics zna dosta o mađarskom nogometu. U pripremama smo igrali s mađarskom Kisvardom, ali ovo je ipak drukčije. Moramo analizirati sve stavke. 

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije