Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE

Sopić: Prva benzinska je opet moja. Trenirat ćemo večeras u Rijeci oko dva sata ujutro

Split: Hajduk i Rijeka susreli se u utakmici 20. kola HNL-a
Ivo Cagalj/PIXSELL
28.01.2024.
u 20:18

Bio je žestok derbi u kojem je Hajduk poveo golom Marka Livaje u 15. minuti, a Rijeka okrenula rezultat golovima Jorgea Obregona (55) i Lindona Selahija (75).

U derbiju 20. kola SuperSport HNL-a Rijeka je na ispunjenom Poljudu preokretom pobijedila Hajduk sa 2-1 preuzevši vrh ljestvice. Bio je žestok derbi u kojem je Hajduk poveo golom Marka Livaje u 15. minuti, a Rijeka okrenula rezultat golovima Jorgea Obregona (55) i Lindona Selahija (75).

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije Poljuda

Split: Hajduk i Rijeka susreli se u utakmici 20. kola HNL-a
1/19

Rijeka je ovom pobjedom preuzela vrh ljestvice sa 41 bodom koliko ima i Hajduk, ali uz slabiju razliku pogodaka. Bio je ovo treći "jadranski derbi" ove sezone, u oba prethodna pobjedu je odnijela domaća ekipa. Hajduk je slavio na Poljudu u 2. kolu s minimalnih 1-0, a Rijeka je u 11. kolu na Rujevici slavila sa 1-0. Ovoga puta slavili su gosti.

- Odigrali smo ratničku utakmicu. Hajduk je iz prve akcije zabio gol, teško je našim stoperima bilo odgovoriti na kvalitetu Livaje. Kad se sve zbroji, bili smo bolji. Mislim da je ovo bila puno teža utakmica od Gorice. Neki igrači su bili umorni. Čestitam im i prva benzinska je opet moja. 

VEZANI ČLANCI:

- Moramo se dobro odmoriti, bio je ovo zahtjevan tjedan, igrali smo u neljudskim uvjetima. Borio sam se za Selahija, teško nam je bilo obojici. On je igrač koji znači jako puno za Rijeku. Da je Hajduk pobijedio, ne bi se isto ništa riješilo. Ovo je maraton. Mislim da ćemo trenirati u Rijeci večeras oko dva sata ujutro.

Pametni ljudi kažu da morate raditi nešto što ne rade drugi. Tako postajete posebni, da ne kažem najbolji. Slijedi nam Istra, ekipa koja teži igri. Imamo sad puno nagaznih mina. Pozivam ljude da nas podrže - rekao je trener Rijeke Željko Sopić. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

T2
Tomo_20
22:24 28.01.2024.

Pukstas je zabio a ne levaja majko mila sta ga gura te stalno in je samo za penale hahahaha

CU
Cuturas
20:56 28.01.2024.

Valjda se ide/idu napiti samo to nesmiju napisat. Samo da ovi ne zatvore pumpu pa se budu pograbili s murjom ko i Torcida prije godinu i nešto 😜

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:41 28.01.2024.

Bolje da osvoji Rijeka nego Hajduk i Dinamo. Iako, ako ćemo pravo najbolje bi bilo da osvoji Slaven Belupo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije