Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaprešić

Hajduk preokretom u nastavku izborio pobjedu protiv Intera

Inter - Hajduk
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/9
31.03.2017.
u 19:54

Domaćin je od 67. minute igrao s deset igrača, jer je crveni karton dobio Tomislav Mazalović

U 26. kolu Prve HNL u Zaprešiću nogometaši Hajduka pobijedili su Inter sa 3:1. Domaćin je od 67. minute igrao s deset igrača, jer je crveni karton dobio Tomislav Mazalović.

Splićani su dosta nervozno ušli u dvoboj. Hajdukova obrana je u prva dva Interova ubačaja u kazneni prostor djelovala smušeno, a treći je donio vodstvo domaćinu. U 3. minuti Puljić je izveo udarac iz kuta s lijeve strane, lopta je preletjela sve igrače, a na suprotnoj strani nespretno je pogodila Bašića. Od Hajdukova igrača se odbila do usamljenog Kolara koji s dva metra prevario Stipicu za 1:0.

Rani pogodak probudio je igrače Joana Carrilla, koji su brzo uspostavili ravnotežu na terenu. U 19. minuti Kvesić je dobro ubacio s lijeve strane, Said u klizećem startu pokušao zahvatiti loptu, ali je ona prošla kraj vratnice. Nešto kasnije Inter je mogao povećati vodstvo,

Puljić je pucao glavom nakon udarca iz kuta, a Bašić je loptu izbio s gol-crte ispred Kolara. Hajduk je izjednačio u 34. minuti. Said je proigrao Savvasa, grčki veznjak ubacio s desne strane, a Bašić s pet metara loptu glavom poslao u mrežu.

Toma Bašić dominirao je sredinom terena. Glavni kreativac Hajdukove igre odličnom je dubinskom loptom u 53. minuti pokušao proigrati Vlašića, ali je vratar Čović otklonio opasnost. Hajdukovci su nizali akcije, ali nisu zabili pogodak. Bašić je u 57. minuti još jednom idealno ubacio iz prekida, ali je Said na pet metara glavom loše zahvati loptu.

Inter je u 67. minuti ostao s igračem manje, drugi žuti, odnosno crveni karton dobio je Tomislav Mazalović. Vezni igra je dvaput u dvije minute laktom rušio suparničke igrače, pa ga je sudac Jović poslao u svlačionicu.

Hajdukov trener Joan Carrillo napravio je dvostruku izmjenu, Hamza je ušao umjesto Bašića, a Ohandza je zamijenio Vlašića. Španjolcu se to isplatilo.

U 75. minuti Erceg je sjajno pucao, ali je Čović ponovno odlično reagirao. Dvije minute kasnije Hajduk je stigao do pogotka. Savvas je ubacio s desne strane, Nižić je bio najviši u skoku i glavom pogodio za 2:1. Hajduk je u 88. minuti povećao vodstvo na 3:1, a strijelac je bio Ohandza.

Rezultati by SofaScore

Komentara 7

DU
Deleted user
22:58 31.03.2017.

Hajduk je slabašan.

HO
Hotspot
21:17 31.03.2017.

hajduk je jedva držao nulu dok je inter imao 11 igrača, a onda je sudac isključio jednog igrača intera i hajduku omogućio da s igračem više dođe do pobjede. pošto ponos, hajduče????

IN
Inoha
22:27 31.03.2017.

Drugi zuti karton je trebao biti izravni crveni moj zeze15

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije