Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nose ih vile'

Jozak poručio Rijeci: Ligu prvaka nećete igrati, nemojte bezveze bacati lovu

Romeo Jozak
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/4
31.03.2017.
u 13:31

- Potpis ugovora sa Soudanijem govori kako želimo učiniti spektakularan iskorak - zaključio je Jozak.

Svečano je bilo danas u Maksimiru tijekom Soudanijevog potpisivanja novog ugovora s Dinamom. Tom prilikom Romeo Jozak, sportski direktor Dinama, posalo je poruku velikim rivalima iz Rijeke s kojima se bore za naslov prvaka Hrvatske.

- Ne znam jeste li znali, ali u Rijeci su planirali gradnju istočne tribine za Ligu prvaka, imali su projektnu dokumentaciju, ali su odustali od gradnje. Povukli su ručnu jer u posljednjim kolima su sretno stigli do pobjeda u završnici utakmica. Da si ne lažemo, nosile su ih 'dobre vile'. Stoga im poručujemo da ne bacaju lovu jer im ta tribina neće trebati za Ligu prvaka jer je neće niti igrati, a u Europskoj ligu mogu nastupati i bez nje - piknuo je Riječane Jozak.

Dodao je kako u Dinamu vlada odlična atmosfera.

- Nikad nije bila bolja, a potpis ugovora sa Soudanijem govori kako želimo učiniti spektakularan iskorak - zaključio je Jozak.

>>Soudani produljio s Dinamom: Dugo sam se lomio, imao sam sjajnu ponudu iz Kine

>>Ulaznice za derbi Rijeka - Dinamo rasprodane u 90 minuta

Komentara 26

DU
Deleted user
14:19 31.03.2017.

Dinamo se igra sa miševima.

DU
Deleted user
14:21 31.03.2017.

Plačite,kmečite,ridajte ili počnite navijati za najveći klub ikad u Lijepoj našoj. Volim te Dinamo.

FL
FLYZG
16:20 31.03.2017.

Dinamovac sam,ali mi se nimalo ne sviđaju ove rijeci Jozaka upucene Rijeci,jer po meni kao prvo Rijeka jos uvijek ima 4 boda prednosti,kao drugo trenutno igra puno jednostavnije,brze,kombinatornije od Dinama,i kao trece Dinamo mora na Rujevicu uskoro...,tako da mislim bolje treba prvo skociti,a onda reci "hop"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije