Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u plavom klubu

Soudani produljio s Dinamom: Dugo sam se lomio, imao sam sjajnu ponudu iz Kine

Soudani
Foto: GNK Dinamo facebook
1/5
31.03.2017.
u 12:42

- Rijeka igra super ove sezone, ali i mi smo krivci što je stanje na tablici ovakvo.

El Arabi Hilal Soudani unatoč brojnim ponudama odlučio je ostati u Dinamu te je danas u podne produljio ugovor s hrvatskim prvakom.

- Možda je malo dugo trajalo to odlučivanje, ali sretan sam. U Dinamu sam četiri godine i nije se lako rastati nakon tolikih godina. Drago mi je da mogu nastaviti karijeru u ovom klubu. Momčad ima potencijala, jako puno mladih igrača i to mi daje nadu i želju da radim s njima i da dam još više za momčad. Siguran sam da ćemo opet biti prvaci i pokušat ćemo ponovno ući u Ligu prvaka, treći put otkako sam ovdje - rekao je Soudani.

Otkrio je da je o novom ugovoru odlučio prije tjedan dana.

- Odlučio sam sad potpisati ugovor kako bih mogao biti miran za završnicu prvenstva. Bit ću sto posto koncentriran na klub i napravit ću sve kako bih mu pomogao da osvoji prvenstvo. Dobio sam i bolje ponude, financijski najbolju iz Kine, ali nije sve u novcu - naglasio je Alžirac i dodao:

- Rijeka igra super ove sezone, ali i mi smo krivci što je stanje na tablici ovakvo. Prosuli smo neke bodove koje nismo smjeli u prvom dijelu sezone. Uskoro igramo protiv Rijeke, spremni smo, ali znamo da neće biti lako - zaključio je Soudani.

>>Igrači Juvea s podsmijehom su gledali našu opremu...

Komentara 3

DU
Deleted user
14:22 31.03.2017.

Velik klub.....rekao bi prevelik za miševe u okruženju. Volim te Dinamo.

VR
vrbaZG
13:06 31.03.2017.

Bravo!!!

SA
SI aka SI
15:50 31.03.2017.

za Dinamo je dobro da ostaje Soudani, jedan od rijetkih stranaca koji su stvarno pojačanja i donose prevagu, barem u HNL-u, umjesto da guše domaće talente. A ovo produljavanje ugovora po n-ti puta neodoljivo podsjeća na Ladića koji je cijelu karijeru produžavao ugovor godinu po godinu, pa u Dinamu završio karijeru. Naravno, svaki ugovor je bio malo bolji :) "Neću potpisivati 5-godišnji ugovor", pa potpisao sedam 1-godišnjih. Al dobro, nek je nama El Arabia

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije