Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u Poljudu

Hajdukov predsjednik Kos ponudio ostavku, ali nije prihvaćena

Ivan Kos
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/8
04.11.2017.
u 23:44

Prvi na udaru mogao bi biti trener Joan Carrillo, a svoje mandate su na raspolaganje stavili sportski direktor Mario Branco i Ivan Kos. No njihove ostavke nisu prihvaćene

Kaos u Poljudu. Hajdukovi su čelnici nakon poraza od Rudeša dugo vijećali i pokušali detektirati razloge još jedne loše igre svoje momčadi.

Naravno, moraju brzo pronaći izlaz iz krize nakon ogromnog nezadovoljstva što su igrači, stožer i vodstvo kluba doživjeli od navijača nakon dvoboja.

Prvi na udaru mogao bi biti trener Joan Carrillo, a svoje mandate su na raspolaganje stavili sportski direktor Mario Branco i Ivan Kos. No njihove ostavke nisu prihvaćene.

Iz Hajduka su se oglasili priopćenjem:

- Nakon završetka utakmice predsjednik Uprave Ivan Kos se sastao s Nadzornim odborom te je stavio svoj mandat na raspolaganje. Nadzorni odbor je nakon rasprave donio odluku da daje podršku predsjedniku te ga o tome izvijestio - rekao je predsjednik NO HNK Hajduk Slaven Marasović dodavši kako će predsjednik Kos tijekom nekoliko idućih dana pred Nadzorni odbor iznijeti daljnje korake.

Komentara 28

MA
..Marsijanac
04:05 05.11.2017.

Visegodisnji teski nerad sa mladima sada se Hajduku razbija o glavu. Usporedite Dinamo. Eh da nam je jos 10-tak Mamica sirom HNL.

VA
valentin2017
07:55 05.11.2017.

Svojevremeno su iz Splita dolazile priče kako Dinamo vrvi od stranaca i u tome su, naravno uz nepoštenje, nalazili "krivce" za vladavinu Dinama u HR nogometu. Pogledajte sada Hajduk! Crnaca više nego u afričkom timu, oko kojih igraju španjolci, rusi , portugalci, bosanci, a od domačih splićana? NITKO! Omladinski pogon, NULA. Upravu, bolje reči ulicu, vode španjolci i došlje u Split koji žive na račun obaćanja o kampu ili uređenju Hajduka u moderni tim. Od svega toga NIŠTA! Naravno za sve su krivi Mamić i Šuker. Most im je svojevremeno napisao zakon o sportu kako bi bez rada došli do rezultata, a oni su im klicanjem na rivi dali punu podršku. Kada shvate da se samo na zelenom polju računa postignuto, valjda će se maknuti iz zone kmećanja i prigovaranja . Kada pjesmu:Ubi ubi purgere! zamjene navijanjem za svoj klub, a politiku izbace iz svoje butige. Kada u svojoj momčadi imaju mlade igrače iz vlastite škole. No sve njihovo objašnjenje i nerad ima opravdanja. KRIVI SU HNS, ŠUKER i MAMIĆ! Daleko ćete tako stići, odnosno ostati ćete još godinama tu gdje jeste.

OV
Ovozemaljski
06:11 05.11.2017.

Mamic je kriv i HNS pederi jer su namjestili da Rudes pobijedi😁😄😁. Ne shvacam zasto je Kos podnosio ostavku kad je Suker trebao podnijeti ostavku, jel tako Kos? Jel tako Torcida? Svi su krivi samo Torcida i Hajduk ispravni. Mozda im sada budu Plenkovic i Kolinda krivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije