Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija čuvala Poljud

Fran Tudor pogođen upaljačem, prema igračima letjeli stolci

Hajduk - policija ispred Poljuda
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
04.11.2017.
u 23:12

Svašta je poletjelo prema tartan stazi, među ostalim i dvije stolice, a Fran Tudor je pogođen upaljačem. Nikome nije bila potrebna pomoć liječnika.

Nemile scene viđene su nakon posljednjeg sučevog zvižduka na Poljudu gdje je Rudeš preokretom slavio protiv Hajduka 3:2.

Navijači su vikali igračima da skinu dresove, nakon čega su se ovi okrenuli i otišli u svlačionicu, piše Goal.

Svašta je poletjelo prema tartan stazi, među ostalim i dvije stolice, a Fran Tudor je pogođen upaljačem. Nikome nije bila potrebna pomoć liječnika.

- Nakon prvog dijela i vodstva 2:0, odigrali smo katastrofalno drugo poluvrijeme - potpuni kaos. Imali smo osjećaj kao da je utakmica riješena. Nije dobro jer nam se ovakve stvari ponavljaju. Navijači? Imaju pravo izraziti mišljenje, nije bilo ugodno. Smjena trenera? To je pitanje za Upravu - rekao je nakon utakmice kapetan bijelih Zoran Nižić.

Policija je nakon utakmice čuvala ulaz u službene prostorije kluba.

Komentara 37

PR
prajdali100
01:06 05.11.2017.

Što je njima ? Pa nisu igrači krivi,nije uprava kriva,kriv je valjda Mamic,Šuker,HNS.....Univerzum...

DM
drago.miota
23:45 04.11.2017.

zar tu treba komentar pa nisu igrači krivi što imaju nesposobnu upravu di su pare?od prodaje pa nečete opet reči da je kriv Šuker i Mamič da je cijeli HNS Hajdukov nebi pomoglo!! trebate svatiti za sve ste sami krivi?

AR
Artukovic
00:29 05.11.2017.

Ako je itko kriv krivi su upravo navijaci....pa nemoze ulica vodit klub.To je kao da imas poduzece, a upravu sacinjava 7000 clanova koji svaki vuce na svoju stranu.Nek se okrenu malo desno....lijevo iti ne ....sigurno ce biti bolje.Prvo ugasiti tu SDP-ovsko srpsku udrugu Nas Hajduk i sve ce biti po starom.Hajduk veliki klub....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije