Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME 'BILIH'

Hajduk neće igrati protiv Ajaxa, nego protiv Širokog Brijega, Veleža i Varaždina

Split: HNK Hajduk započeo s pripremama za nastavak sezone
Miroslav Lelas/PIXSELL
08.01.2022.
u 11:56

Bijeli će tako na Poljudu, u prijateljskim susretima najprije u nedjelju 16. siječnja ugostiti momčad Širokog Brijega, šest dana kasnije hajdukovci će igrati protiv Veleža, dok će posljednji pripremni dvoboj momčad Valdasa Dambrauskasa igrati 25. siječnja s Varaždinom

Hajduk je dogovorio nove tri pripremne utakmice nakon što je otpala mogućnost priprema u Portugalu, piše na službenoj web-stranici kluba.

Nogometaši splitskog kluba, kao što je i najavljeno, nastavljaju s trenažnim procesima u Splitu, na svom stadionu. Momčad će se do prve službene utakmice protiv Šibenika, koja je na rasporedu 29. siječnja, pripremati na poljudskim terenima

Nakon što su otkazane pripreme u Portugalu, a samim time i prijateljske utakmice protiv Ajaxa, Servettea i Slavije, Klub je dogovorio nova tri suparnika koji će testirati hajdukovce uoči nastavka sezone. 

Bijeli će tako na Poljudu, u prijateljskim susretima najprije u nedjelju 16. siječnja ugostiti momčad Širokog Brijega, šest dana kasnije hajdukovci će igrati protiv Veleža, dok će posljednji pripremni dvoboj momčad Valdasa Dambrauskasa igrati 25. siječnja s Varaždinom. 

Sve utakmice igraju se s početkom u 14:30 sati, a prijenos će biti dostupan na Hajduk Digital TV

03.01.2022., Split - HNK Hajduk zapoceo je s pripremama za nastavak sezone. Trener Valdas Dambrauskas okupio je igrace na pomocnom terenu poljudskog stadiona. Filip Krovinovic Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

RASPORED PRIPREMNIH UTAKMICA:

1) 16. siječnja 2022.: Hajduk - Široki Brijeg - 14:30 sati
2) 22. siječnja 2022.: Hajduk - Velež - 14:30 sati
3) 25. siječnja 2022: Hajduk - Varaždin - 14:30 sati

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:17 08.01.2022.

Hajduk neće igrati protiv europskih suparnika iz Ajaxa, nego protiv svojih balkanaca iz Širokog Brijega, Veleža i Varaždina.

AN
ante555
14:27 08.01.2022.

Bolje da je otpao Ajax, nek je i prijateljska al kad te netko napuni i osramoti onda bolje ne igrat s rakvima

DM
drazen.muhvic
13:08 08.01.2022.

Znači ipak će igrati jake međunarodne provjere... I to čak tri: dvije protiv Bosanaca i jednu protiv Zagoraca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije