Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema povratka

Hajduk nadglasan, ništa od Udruge prvoligaša

07.03.2020.
u 09:44

Ostali klubovi tražili su da se Hajdukov prijedlog implementira u sklopu Komisije za profesionalni nogomet HNS-a

Ništa od povratka Udruge prvoligaša! Na inicijativu Hajduka HNS je organizirao sastanak svih nogometnih prvoligaša na kojima su čelnici Hajduka prezentirali razloge za povratak udruge.

Nakon toga pristupilo se glasovanju, a za povratak Udruge prvoligaša bili su samo Hajduk i Slaven Belupo.

Ostali klubovi tražili su da se Hajdukov prijedlog implementira u sklopu Komisije za profesionalni nogomet HNS-a.

No Hajduk je ponudu odbio među ostalim i zato što je u toj Komisiji sportski direktor Dinama Zoran Mamić, čovjek nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Ključne riječi

Komentara 4

DH
dalibor.hren
10:06 07.03.2020.

Može li se izglasati da Hajd u k bude prvak?

DI
diazrm
16:47 07.03.2020.

Svi se udružuju u udruge, cehove da bi bolje ostvarili svoje interese od ugostitelja, obrtnika, učitelja i dobiju što traže. Svi klubovi na svijetu se učlanjuju u svoje udruge, jedino naši ne. Pa Danci lijepo od TV prava zarade 35 milijuna eura godišnje, Izraelci 15 milijuna, a naši mizernih 1,3 milijuna eura. A i infrastruktura nam je loša. Umjesto da se izgradi sustav da imamo bolju ligu i financijski stabilne klubove, neki će radije čekati mrvicu sa stola gazde. A što kad se ne bude plasirao u LP i nema baš novih Olma na vidiku.

MA
matan91
11:31 07.03.2020.

Eto, svi znaju da je Svetozar T., otac Emila T izvukao lovu preko SKJ iiz Sinja pa s tom lovom pokrenuo A., i svima je ok od njih kupovati. Zašto se to pitanje ne potegne? Međutim, oni nisu procesuirani niti pravomoćno osuđeni pa vrijedi presumpcija nevinosti. Tako ista i za mlađeg Mamića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije