Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravila HNS-a
Povratak na članak

Hajduk može biti izbačen čak i u drugu ligu!

Prema članku 82. Disciplinskog pravilnika koji spominje "sudjelovanje u neregularnosti" klub može biti kažnjen oduzimanjem do šest bodova ili vraćanjem u niži stupanj natjecanja

Komentari 227

SO
sonce
20:54 22.11.2014.

Maksimalno kazniti jer sve počinje od izmišljanja i napada od strane hajdukovih navijača a uprava hajduka ne smiruje tenzije nego jih još podupiruje izpade navijača.

VL
BJ
Bjelovar112
20:53 22.11.2014.

hajduk zbog ove blamaze najtroze kaznit i fliknut u 3 ligu da takvog sto nikom ne padne na pamet nikad .

VL
DO
dobar
20:57 22.11.2014.

Treba u drugu ligu sa partizanima , sjecamo se kako se Hajduk dodvoravao Crvenoj zvezdi . Izgleda da Hajduku ipak nedostaje Yu liga . Nitko zdrave pameti nece podrzavati huligane a Hajduk je to upravo ovaj put uradio i onda nije ni cudo sto nam se dogada na medunarodnim natjecanjima . Hajduk se ovaj puta treba ograditi od huligana jer nisu bez razloga na spisku da nemogu na stadion i da tamo prave nerede.Hajduk treba najprije srediti stvari sa svojim navijacima .Treba ga drasticno kazniti i svakako ga treba materijano kazniti da podmiri nanesenu stetu, ako treba neka se i raspusti i neka se formira novi tim koji nece imati hipoteku partizanstine u sebi nego koji ce igrati neovisno o politici i drugim cimbenicima koji bi nas delili na ovakove ili onakove. Huliganstvu treba stati na kraj.

VL
DU
Deleted user
21:04 22.11.2014.

Ne volim Mamića i njegove mafijaške načine, ali svi u Hajdukovom vodstvu su teški propaliteti. Jeste kad vidjeli da neki klub odbije nastupati? Ako su bili nezadovokjni mogli su nakon utakmice uputiti prosvjetnu notu HNSu i ako treba pokrenuti određene postupke pred ovlaštenim institucijama, ali ne ovako kršiti elementarna pravila. Za ovakve stvari se svuda izbacuje iz lige. Zar ne shvaćate da time idete na ruku Mamiću? Cilj ga je maknuti iz nogometa, ali malo pameti ne bi škodilo.

VL
MM
marinko.mikac
21:09 22.11.2014.

Bitno da su mi Varteks izbacili zbog dugovanja, dok su nekima opraštali miljunska dugovanja, tolerirali neplaćanje igrača (Rukavina) Šibeniku i sl.... Izbacite to iz lige

VL
SE
sestrićna
21:27 22.11.2014.

još jedan pokušaj politike da preko torcide maknu mamića

VL
GE
gemist
22:35 22.11.2014.

Ovo nema smisla vise,ak si huligan onda jesi.Najjaci huligani na svijetu su bili Englezi,strah i trepet samo oni su imali Tacericu koja je rekla e sad je dosta,mi nemamo takve ili takvog.Gledam utakmice njihove,pune tribine,do igralista,navijaju ljudi,ali nema nereda,bacanja bakljii i ostalog jer zna svaki da mu je bolje bika na koridi u Spanjolskoj zajahati,bolje bi se proveo nego da nered izazove na stadionu.Maksimirske tribine jesu prazne,dal bi dosao na utakmicu,a bi i to sa djecom,dal bi riskirao da ih pogode kakve letece sjedalice ,a ne bi.Zasad je tak,dok ne bu neko u zatvoru zavrsio na par godina jer radi nered,nis od toga ,nema veze ciji navijac

VL
Avatar nula
nula
22:21 22.11.2014.

Hajduk nema love i to je sva prica. A bez love , danas nogometa nema. Umjesto da daju lovu klubu koji toliko "vole" , oni se svi od njega "grebu" , od predsjednika preko uprave do trenera.

VL
Avatar Goranosi
Goranosi
21:10 22.11.2014.

DRASTIČNO KAZNITI !!!! Izbacivanje iz 1 HNL je najbolje riješenje. Apeliram na sve institucije da se drze pravilnika koji im jasno daje za pravo da se Hajduka kazni MAKSIMALNO da nikome više ne padne na pamet da učini bilo štalo šta slično. Ne mogu da vjerujem da su odbili izaći na stadion radi šake huligana, koji neprofesionalizam i jad od kluba. Izbacivanje iz lige, po meni sasvim neupitna odluka, jer kako vidim ionako ne zele igrati prvu HNL !!! Zbogom partizani, idete kući..Ovo je kraj Hajduka, vaše vrijeme je prošlo, poljud je samo dobar za ULTRA MUSIC festivala, jer tamo odavno više ne zivi NOGOMET i tamo odavno vladaju HULIGANI..Kazniti maksimalno..!!

VL
DU
Deleted user
23:33 22.11.2014.

Žalosno! Jako žalosno! A ja sam mislio da je Dinamo u komi. Dinamovci smo barem svjesni toga da stvari ne štimaju i nije nam lako. Ali hajdukovci se vesele svojoj bijedi čovječe! Ni brige ni pameti!

VL
Avatar tontica1
tontica1
22:19 22.11.2014.

o kakvoj neregularnosti piše ovaj pametni novinar,tu je sve regularno Hajduk nije igrao i 3:0 za dinamo, Hajduku -6 bodova i kraj ili taj pametnjaković misli da se je Hajduk dogovorio sa Dinamom da mu pusti utakmicu.

VL
SE
selfi
21:07 22.11.2014.

Gledam danas kako jedna momčad (Real Madrid) podržava Luku Modrica, koja je to gesta. A onda ovo sto se dešava u HNL. Da jedni huligani zabranjivanju ulazit svojim navijačima u stadion, pa to nema nigdje... Sramota, sramota, i podržavam svee koji su protiv takvih huligana, jel stvarno nema smisla.

VL
SO
sonce
23:43 22.11.2014.

Nešto ne štima s hajdukovom upravom namjesto, da se srame i razmisle, kako dalje oni slave. Očito, da se nesposobna uprava skriva iza navijača. Danas ste si sami zabili veliki goool. Brbiću zajebo si sam sebe.

VL
SO
sonce
21:22 22.11.2014.

Dasoviću kako se danas osiječaš ?

VL
Avatar Goranosi
Goranosi
22:00 22.11.2014.

Mislim da smo SVI večeras na DNEVNIKU vidili zbog koga Hajduk nije igrao utakmicu i kakve propalice podrzava..Pa mene je bilo stid to gledati..Kaze lik "A eo doša sam iz Splita, potrošija šoldi iman 37 kuka nedaju mi na stadion, a mamić ovo ono neda nam jadni mi itd"..Mislim kakva je to priča, HALLO ??! I da jedan klub ne odigra utakmicu zbog ovisnika o HEROINU je šokantno !!!! Apeliram na HNS da se DRASTIČNO KAZNI hajduka, a što se tiče ovih p.i.č.a.ka koji se ne znaju ni pobit osim ako nisu u "čoporu" treba ih hapsit i bit 3 dana !!

VL
BU
bugatti
21:17 22.11.2014.

Ja sam navijac Dinama ali nisam za izbacivanje Hajduka u nizi rang ! Prvo rijesiti probleme koji su doveli do ovoga - jer nije problem u Hajduku - problem je negdje dublje - da li znate gdje ?!

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
01:46 23.11.2014.

Hajduk će na kraku sam napustiti ligu a sve ovo je predstava za narod. Jasno je da Hajduk grca u dugovima i da ne može normalno raditi. Kredit od 34 milijuna nisu vratili, Gradonačelnik Splita traži smjenu Brblića i nadzornog odbora, visi stari dug od 124 milijuna. Ne može se narodu priznati da su bankrotirali i da ne mogu dalje. Zato ponavljam , samo predstava za narod.

VL
DU
Deleted user
10:11 23.11.2014.

ovaj Pravilnik HNS-a je potvrđen od strane UEFE, FIFE, tako da ne pridržavanje ovog Pravilnika od strane HNS-a znači sukob sa tim krovnim organizacijama. A od Jovanovića i njegovih 'isušivača močvara' pa do danas, stalno se pokušava preuzeti HNS pod skute SDP-a ili uništiti ga. Da je u pitanju samo Mamić, ne vjerujem da je on tako čist pred zakonom da ga se nebi moglo strpati u prdekanu, ali očito on ovakav kakav je, odgovara i vlasti i oporbi.

VL
DK
dr kaunda
21:49 22.11.2014.

ne treba se vaditi sad na neke komunjare ili Mamica ili neznam na koga jos HNL je jednostavno talac stotinjak ili dvjesto huligana i dok se oni ne kazne ali pri tom mislim na visku novcanu kaznu i par godina zatvora nece se nista rijesit a sto se tice Hajduka odmah suspenzija u nizi rang najmanje dvije godine

VL
ZA
!zagreb!
01:59 23.11.2014.

Naravno da ih za odbijanje igranja treba kazniti. Direktno izbacivanje u niži rang natjecanja. Četvrta liga bi bila pravilna odluka.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.