Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravila HNS-a

Hajduk može biti izbačen čak i u drugu ligu!

Hajduk
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
22.11.2014.
u 20:40

Prema članku 82. Disciplinskog pravilnika koji spominje "sudjelovanje u neregularnosti" klub može biti kažnjen oduzimanjem do šest bodova ili vraćanjem u niži stupanj natjecanja

Prema Pravilniku o nogometnim natjecanjima Hrvatskog nogometnog saveza, čl. 56., utakmica će biti registrirana sa 3:0 po službenoj dužnosti ako se utvrdi da klub neopravdano nije nastupio. Osim toga, morat će nadoknaditi štetu drugom klubu.

Prema Disciplinskom pravilniku HNS-a, čl. 29, klub može biti kažnjen oduzimanjem šest bodova ako igrači ne započnu utakmicu, što se dogodilo Hajduku na maksimirskom stadionu.

Najgora je opcija za Hajduk izbacivanje u niži rang!

Prema članku 82. Disciplinskog pravilnika koji spominje "sudjelovanje u neregularnosti" klub može biti kažnjen oduzimanjem do šest bodova ili vraćanjem u niži stupanj natjecanja.

>>Evo što je rekao delegat utakmice Lino Roše!

>>Što mislite o potezu Hajduka, podržavate li ga ili osuđujete?

Komentara 227

SO
sonce
20:54 22.11.2014.

Maksimalno kazniti jer sve počinje od izmišljanja i napada od strane hajdukovih navijača a uprava hajduka ne smiruje tenzije nego jih još podupiruje izpade navijača.

BJ
Bjelovar112
20:53 22.11.2014.

hajduk zbog ove blamaze najtroze kaznit i fliknut u 3 ligu da takvog sto nikom ne padne na pamet nikad .

DO
dobar
20:57 22.11.2014.

Treba u drugu ligu sa partizanima , sjecamo se kako se Hajduk dodvoravao Crvenoj zvezdi . Izgleda da Hajduku ipak nedostaje Yu liga . Nitko zdrave pameti nece podrzavati huligane a Hajduk je to upravo ovaj put uradio i onda nije ni cudo sto nam se dogada na medunarodnim natjecanjima . Hajduk se ovaj puta treba ograditi od huligana jer nisu bez razloga na spisku da nemogu na stadion i da tamo prave nerede.Hajduk treba najprije srediti stvari sa svojim navijacima .Treba ga drasticno kazniti i svakako ga treba materijano kazniti da podmiri nanesenu stetu, ako treba neka se i raspusti i neka se formira novi tim koji nece imati hipoteku partizanstine u sebi nego koji ce igrati neovisno o politici i drugim cimbenicima koji bi nas delili na ovakove ili onakove. Huliganstvu treba stati na kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije