Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazani derbi

Evo što je rekao delegat utakmice Lino Roše!

Dinamo - Hajduk
Marko Lukunić/PIXSELL
22.11.2014.
u 16:01

Oko 80 navijača Hajduka nije moglo na tribine jer su bili na crnim listama. S obzirom na to da su tvrdili kako nemaju nikakve sudske zabrane, grupa se solidarizirala s njima i nitko nije želio na stadion

Derbi između Dinama i Hajduka otkazan je jer igrači gostujuće momčadi nisu izašli na teren. Bio je to znak protesta jer je Torcida imala problema pri ulasku na stadion. Naime, oko 80 navijača Hajduka nije moglo na tribine jer su bili na crnim listama. S obzirom na to da su tvrdili kako nemaju nikakve sudske zabrane, grupa se solidarizirala s njima i nitko nije želio na stadion. Onda je Hajduk tražio odgodu, ali nije ju dobio. Sve je pojasnio delegat utakmice Lino Roše.

- U 14:20 su do mene došli predsjednik Brbić, trener Tudor i još neki ljudi iz Hajduka. Imali su zahtjev da se utakmica prolongira ili odgodi jer su njihovi navijači imali problema s ulaskom na tribinu. U 14:55 su ponovno došli Brbić i predstavnik NO Pavasović Visković, opet su tražili da se utakmica prolongira, ali to nije bilo moguće. 

>>Hajduk odbio izaći na teren, utakmica je otkazana

>>Ispričavamo se navijačima, dobit će povrat novca za ulaznice!

Komentara 69

Avatar Zrinski10
Zrinski10
16:35 22.11.2014.

Zar uopće ima sumnje da sve unaprijed pripremljeno??? Kako su znali da njih 80 neće pustiti na stadion? Kako su znali prije pokušaja ulaska na stadion kojih je to 80? Jesu li tih 80 prvi od "torcidaša" pokušali ući pa ima nisu dali?? Pripremljeno i izrežirano i zaslužuje drastičnu kaznu.

DO
dodotatino
16:20 22.11.2014.

Gospodine Delač derbi nije otkazan nego nije odigran a to je velika razliga koju vi kao sportski novinar sigurno znate.

DO
dobar
16:34 22.11.2014.

Ako im je zabranjeno uci na stadion vjerojatno ima razlog zasto, zasto novinari nisu provjerili zasto i napisali istinu a ovako lazu ljudima i prave jos vece tenzije izmedu navijaca u klubova, zar nije dosta velika pouka iz Italije , koji prave nerede na utakmicama takovima sigurno nije mjesto na stadionima nigdje jer to nisu navijacu svog kluba to su jednostavno huligani i njima je mjesto iza resetaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije