Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinski sudac

Hajduk kažnjen novčano, Marin Jakoliš kažnjen s dvije utakmice

Torcida
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
14.08.2019.
u 16:52

Novi Hajdukov napadač Marin Jakoliš, koji je prošle nedjelje u debiju protiv Slavena (1:2) nakon samo dvije minute u igri dobio izravan crveni karton, kažnjen je s dvije utakmice zabrane igranja

Disciplinski sudac Alan Klakočer odredio je kaznene mjere za 4. kolo Prve hrvatske lige. Kazne su objavljenje na službenoj stranici HT Prve HNL.

Novi Hajdukov napadač Marin Jakoliš, koji je prošle nedjelje u debiju protiv Slavena (1:2) nakon samo dvije minute u igri dobio izravan crveni karton, kažnjen je s dvije utakmice zabrane igranja.

Torcida
1/7

Jakoliš je u 56. minuti utakmice laktom u glavu udario Vinka Međimoreca, što sucu Marku Matocu iz Zaprešića nije promaklo te je mladoga hrvatskog reprezentativca poslao u svlačionicu. Marin mora platiti i 5000 kuna.

Jednu utakmicu zabrane igranja dobili su Bruno Bogojević iz Slavena i Karlo Sambolec iz Varaždina koji su isključeni nakon dva žuta kartona, a morat će platiti i po 3000 kuna.

Nije tu kraj kaznama za utakmicu u Koprivnici. Slavenov trener vratar Mario Hontić, koji je isključen zbog psovanja sudaca, kažnjen je s dvije utakmice zabrane obavljanja funkcije i s 1000 kuna.

Hajduk će zbog pirotehnike i neprimjerenog skandiranja HNS-u platiti 18.000 kuna, a kažnjen je i Slaven kao domaćin utakmice sa 6000 kuna.

Osijek će zbog navijačke pirotehnike i ulaska predsjednika Ivana Meštrovića u tehnički prostor tijekom utakmice protiv Dinama (0-0) platiti 10.000 kuna, koliko je dobio i Dinamo zbog neprimjerenog skandiranja BBB-a.

Još 5000 kuna zbog momčadskog prekršaja u HNS-ovu će blagajnu dati Hajduk, Osijek, Slaven Belupo i Varaždin. 

>> Pogledajte što Dinamov trener Bjelica kaže nakon trijumfa u Budimpešti

Ključne riječi

Komentara 1

OL
Oldmarinero
00:19 15.08.2019.

Bravo Torcida, kunu po kunu i etoi ode budžet. Ostavi te ipak nešto za novu otpremninu Brbiću i Buriću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije