Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočaravajući poraz

Hajduk izgubio od Aluminija, Pušnik: Ne znam kako je igračima, ali mene je sramota

Marijan Pušnik
Foto: Ivo Cagalj/PIXSEL
1/5
27.06.2016.
u 11:43

Nespretnost, tehnički nedostatci i umorne noge, uvjetovali su što nismo zabili, ali ako već ne možemo tehnikom i znanjem, onda možemo srcem - rekao je Pušnik

 

- Ne znam kako je igračima, ali mene je sramota. Neki zaista ne shvaćaju gdje igraju i za što igraju. Nije stvar u pobjedi i jednom golu, suština je u tome kako se treba boriti za ovaj dres - rekao je nakon razočaravajućeg poraza od Aluminija u pripremnoj utakmici novi trener splitskog Hajduka Marijan Pušnik za Dalmatinski portal.

Hajduk je od slovenskog drugoligaša izgubio 1:0, iako su cijelu utakmicu igrali bolje i stvarali priliku za prilikom.

- Mi smo imali puno prilika. Nespretnost, tehnički nedostatci i umorne noge, uvjetovali su što nismo zabili, ali ako već ne možemo tehnikom i znanjem, onda možemo srcem, a tu smo danas zakazali - rekao je trener Pušnik.

Hajdukova momčad već je tri dana u Pohorju, gdje se priprema za iduću sezonu koja počinje već 14. srpnja. Hajduk već tad igra protiv rumunjskog CSMS Iasija u drugom pretkolu Europske lige

 

>>> Hajduk uvjerljiv, Austrijancima zabio šest 'komada'

>>> Pogledajte prekrasan gol Senegalca koji je na probi u Hajduku

Komentara 21

Avatar tgprisoje
tgprisoje
12:03 27.06.2016.

Da Bog da sve izgubili

PA
pappmisi
11:57 27.06.2016.

Kriv Mamic, treba smeniti Sukera, Cacica koga jos ???::: Ha He

GM
Gusta magla
13:01 27.06.2016.

Mirisi na titulu....hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije