Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potencijalno pojačanje

Pogledajte prekrasan gol Senegalca koji je na probi u Hajduku

Dame Gueye
Foto: HNK Hajduk
1/5
27.06.2016.
u 10:44

Senegalac igra na poziciji napadača, a upisao je i jedan nastup za reprezentaciju na prijateljskoj utakmici.

Hajdukovim igračima u Sloveniji se na pripremama priključio 20-godišnji Senegalac Dame Gueye. Gueye je zasad samo na probi u Hajduku, jer se već za pet dana mora vratiti u Senegal da bi odigrao finale Senegalskog kupa za svoj klub Diambars, piše Dalmatinski portal.

Senegalac igra na poziciji napadača, a upisao je i jedan nastup za reprezentaciju na prijateljskoj utakmici. Hajdukova sezona ove godine počinje već 14. srpnja, kada će s novim trenerom Marijanom Pušnikom zaigrati u drugom pretkolu Europske lige protiv rumunjskog CSMS Iasija

O kakvom se potencijalu radi, možete pogledati u videu. Zaista, fantastičan gol...

>>> Messi šokirao Argentince: Više neću igrati za reprezentaciju!

>>> Pjaca bi mogao karijeru nastaviti u Juventusu

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
13:39 27.06.2016.

Priča se da su ga poput Ohandze maznuli Dinamu ispred nosa ?Nadam se da će barem djelić biti uspješan kao Franck Ohandza Zoa ,zvani Frane top !

DU
Deleted user
16:44 27.06.2016.

Potresi na Maksimiru. Kako je Dinamova struka ovakvu igračinu ispustila iz vida. Za nadati je da neće proći probu u Hajduku i da će ga Dinamo uspjeti uloviti. Naravno ako će htjeti igrati u Dinamu. Jer ako ne voli lovu i igra iz jubavi i dišpetar je u slobodno vrijeme mislim da su velike šanse na Hajdukovoj strani. Veliki udarac za Dinamo uglavnom.

ED
europski dinamo
14:39 27.06.2016.

Ode nam sportski direktor u S.Arabiju i ovo cudo od igraca zavrsi u hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije