Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hajduk opet 'gazi'

'Hajduk ima igrača svjetskog kalibra. U svakoj idućoj utakmici navijačima možemo obećati ovo'

Na Poljudu sraz Hajduka i Slaven Belupa u 22. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/13
11.02.2024.
u 18:01

Hajduk je dugo s navijačima na Poljudu slavio četiri pogotka Belupu.

Nakon važne pobjede i četiri pogotka Slaven Belupu na Poljudu, na presici pred novinarima trenera Hajduka Mislava Karoglana opet je mijenjao pomoćnik Dragan Blatnjak.

- Trenera je iscrpila viroza i utakmica. Pokazali smo gard od prve minute, stvarali smo šanse i odradili dobro prvo poluvrijeme. Ostali smo dužni navijačima nakon poraza od Rijeke i mislim da smo se iskupili, kazao je Blatnjak.

Belupo je nakon čvrstih 45 minuta u sudačkoj nadoknadi krasnim pogotkom iz voleja načeo Nikola Kalinić 

- Zato je Nikola tu s nama. On je igrač koji ima ekstra kvalitete, spreman je i motiviran. To mu se sve vratilo. I prije priprema je radio dobro, stigao je maksimalno spreman. Potom je odradio vrhunske pripreme i fizički jako dobro izgleda.

Kalinić je kao i Josip Brekalo, koji je zabio prvijenac, preuzeo odgovornost i bez puno filozofije vratio Hajduk na staze pobjede. Pitanje je može li tako igrati u kontinuitetu. 

- To ćemo vidjeti. Sada smo jako zadovoljni kako izgleda na terenu. Također smo sretni što je Brekalo s nama i svaki trening mi uživamo u njegovim izvedbama. To je igrač svjetskog kalibra. 

Pomoćni trener Hajduka pohvalio je i igru Anthonyja Kalika koji je zabio za 3:0. Asistirao mu je neumorni Emir Sahiti, koji je kreirao tri od četiri Hajdukova pogotka svojim asistencijama.

- EMir izvrsno radi posljednja dva-tri mjeseca. Stalno je na rubu prvih 11. Da nije dobio treći žuti protiv Lokomotive sigurno bi startao i protiv Dinama. MI znamo koliko je on vrijedan za Hajduk, danas je odigrao vaserijsku utakmicu. 

U drugom dijelu tribine su dugo skandirale mladim hajdukovcima Čuiću i Hrgoviću koje je Karoglan uveo u igru. 

- Drago nam je da su dobili šansu, nakon što su u prvih 11 startali Pukštas i Sigur. Čuić je proslavio pogotkom, Hrgović je bio jako dobar. Dat ćemo šansu našim mladim igračima u svakoj utakmici kada to bude moguće, poručio je Blatnjak navijačima Hajduka. 

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 5

US
Uvijek SPREMAN
21:01 11.02.2024.

gaženje je bilo kad je rijeka tovare stukla

ZO
Zoran
21:04 11.02.2024.

Da nebi rekli da netko piše a ne voli Hajduk. Volim Hajduk i hajdukovac sam. sad moram reći da ser..e. Koju je to igru igru večeras pokazao? Ništa bolju nego protiv Rijeke. Rezultat ne pokazuje ništa osim jadne i blijede igre Slavena. U Hajdukovu svlačionicu triba postaviti veliki ventilator da otpuše bar pola umišljenih zvijezda. Misle da sa hajdukovim grbom na prsima dobivaju na važnosti,vrijednosti,NE ! 2. stvar je da Hajduku triba trener tipa Keka koji ne j..e kako se tko zove i koje zasluge ili dugove ima u Hajduku E onda će to biti Hajduk,Hajduk iz ere Jerkovića,Oblaka,Šurjaka,Žungula,Buljana i ostalih (nek mi ne zamjere ne spomenuti).Sastav koji je dijete u pelenama znalo a kad primi prvu pričest isti sastav. Kapo na brodu meštar Ivić.

Avatar Moodleen
Moodleen
18:28 11.02.2024.

Igrač svjetskog kalibra, ha ha ha ha ha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije