Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milojko Pantić: Veliki intervju

'Hajduk, Dinamo i Zvezda su isti, loše ih vode navijači. Vučić je obični huligan, nije mogao voditi ni Delije'

27.01.2023.
u 23:14

Čovjek koji u današnjem javnom životu Srbije predstavlja puno više od legendarnog televizijskog komentatora. Iako, ne voli kada ga se svrstava u kategoriju 'legendarnih'. Njegov refleks intelektualca koji ima kritički odmak prema svemu oko sebe tjera ga da otvoreno i oštro komentira i procese i ljude

Komentara 6

BH
BHHrvat1975
10:43 28.01.2023.

Ovaj tekst kao naručen za jugonostalgičari, a takvih u hrvatskoj ima puno pogotovo sjevernije

Avatar mustafa2
mustafa2
23:50 27.01.2023.

jedan od jako jako rijetkih normalnih sa divljeg istoka.

DU
Deleted user
23:35 27.01.2023.

Vrh ovog članka je proglašenje ovog kroničnog alkosa za "legendarnog televizijskog komentatora". Lako ga je bilo prepoznati, jer mu je glas kao kad netko lomi klozetsku dasku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?