Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆA ROBA LJETNOG MERCATA

Gvardiol radi transfer karijere, engleski velikan ga mijenja za posrnulu zvijezdu?

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.07.2022.
u 12:48

Ugledni transfer guru tvrdi da postoji izgledna opcija prelaska Vatrenog u Premiership.

Otočki mediji svaki dan Joška Gvardiola sele u engleski Premiership. Prema posljednjim informacijama, Tuchel i Chelsea su ozbiljno zagrizli za našeg stopera i spremni su u Leipzig vratiti Timu Wernera.

Njemački napadač je stigao u London u velikom transferu vrijednom 53 milijuna eura, ali nije zadovoljio struku i navijače pa je na izlaznim vratima Stamford Bridgea. Nagađanja o Gvardiolu u Chelseaju traju zapravo već neko duže vrijeme, no njemački Leipzig je poprilično tvrd pregovarač i kako javlja Fabrizio Romano, ne žele ga prodati za ispod 50 miijuna eura. 

Prema Transfermarktu stoper Vatrenih košta 35 milijuna eura, dok je CIES izračunao kako vrijedi približno 100 milijuna eura. Za njegove usluge se raspituju i drugi premierligaši, u prvom redu gradski rivali Manchester United i City. 

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

A

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije