Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča apsolutni hit

Mladić trenirao sam, i to na -15, a onda se dogodilo nešto neočekivano!

Guillaume Ouimet
Foto: Instagram
1/3
02.02.2018.
u 12:18

Prijatelji mu nisu vjerovali što se dogodilo, čak su mu se i smijali.

Guillaume Ouimet (19), mladić iz gradića Mont-Tremblanta u Quebecu, nedavno je doživio veliko iznenađenje tijekom jutarnjeg treninga, a priča je postala apsolutni svjetski hit.

Naime, Ouimet je kapetan jedne manje poznate hokejaške momčadi, a 9. siječnja odlučio je u ranim jutarnjim satima odraditi trening. Vani je bilo hladno, temperatura minus 15, ali njega to nije omelo. Sam je došao na led i počeo sa zagrijavanjem. Nakon nekog vremena vidio je da mu se netko približava, a kada je shvatio o kome je riječ, ostao je iznenađen. Ispred njega se ukazao veliki Sidney Crosby (30), trostruki osvajač Stanley Cupa i trenutačno najbolji igrač svijeta.

– Kad se približio, odmah sam ga prepoznao. Pozdravio me i počeo se raspitivati o ledu i jesam li sam na treningu. Nakon što sam mu odgovorio, upitao sam ga bi li mi se pridružio, a on je na moje veliko iznenađenje odmah pristao. Rekao je da samo ide do automobila po opremu, a ja sam bio strašno uzbuđen – prepričao je Guillaume Ouimet.

Crosby se vratio i krenuo navlačiti opremu, a Ouimet mu je ponudio opciju da se prebace u dvoranu.

– Samo je odmahnuo rukom, sjeo u snijeg kao klinac i začas je bio na ledu.

Dvojac je sat vremena trenirao, a nakon toga preselio se u svlačionicu.

– Nevjerojatno je dobar. Čak se ne može ni usporediti s onim kako izgleda na televiziji. Impresionirao me, zaista se vidi zbog čega je najbolji na svijetu. I kao osoba je fenomenalan, čvrsto stoji na zemlji – rekao je Ouimet kojem prijatelji nisu vjerovali da se to dogodilo, čak su mu se i smijali.

– Istina, ali tamo je bila i Crosbyjeva djevojka koja nas je fotografirala i dva dana poslije to objavila. Time sam nevjernicima začepio usta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije