Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANCELOTTI GA NADMUDRIO

Guardiola nije priznao očite greške koje je napravio: Nismo odigrali najbolje...

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Manchester City
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/3
05.05.2022.
u 08:40

Španjolski trener izvadio je ključne igrače prije kraja utakmice i ponašao se kao da je utakmica završila. Što mu se u konačnici osvetilo. S druge strane, Ancelotti je povukao poteze vrijedne trijumfa.

Sretan sam što smo u finalu, u Parizu ćemo igrati protiv još jednog velikog rivala. Bit će to fantastična utakmica za nogomet, poručio je Carlo Ancelotti  nakon što je Real Madrid izborio plasman u finale Lige prvaka gdje će igrati protiv Liverpoola.

Real je na Santiago Bernabeu nakon produžetaka s 3:1 pobijedio Manchester City nadoknadivši poraz 3:4 iz prve utakmice.

City je poveo u 73. minuti golom Riyada Mahreza, no Real je u sudačkoj nadoknadi golovima Rodryga (90, 91+2) okrenuo rezultat i izborio produžetak. Karim Benzema je iz kaznenog udarca u 95. minuti postavio konačnih 3:1.

- Utakmica je bila blizu kraja, no uspjeli smo pronaći zadnju energiju koju smo imali. Odigrali smo dobru utakmicu protiv jakog rivala. Kad smo uspjeli izjednačiti, imali smo psihološku prednost u produžecima - kazao je 62-godišnji talijanski stručnjak.

Soccer Football - Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Manchester City - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - May 4, 2022 Real Madrid's Vinicius Junior, Luka Modric and teammates celebrate after the match REUTERS/Isabel Infantes Photo: Isabel Infantes/REUTERS
Foto: Isabel Infantes/REUTERS

- Ne mogu reći da smo navikli na ovakav život, ali ono što se dogodilo večeras dogodilo se i protiv Chelseaja i protiv PSG-a. Ako moram reći zašto, onda je to zbog povijesti ovog kluba koja nam pomaže da nastavimo dalje kada se čini da nas više nema - dodao je.

Pep Guardiola nije skrivao razočaranje što njegova momčad niti ove sezone neće otići do europskog trona.

- Bili smo blizu, ali na kraju nismo uspjeli doći do finala. Jednostavno je. U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno dobri, ali nismo puno patili. Nakon što smo zabili gol, bili smo bolji. Našli smo svoj tempo i igračima je bilo ugodno na terenu, ali nismo izdržali - poručio je menadžer Manchester Cityja.

- Nogomet je nepredvidiv. Stavili su dosta igrača u kazneni prostor, a mi nismo odigrali najbolje.To je ovakva igra. Moramo to prihvatiti. Sada nam treba vremena da to obradimo i vratimo se s našim navijačima kod kuće - dodao je Guardiola.

>>> Luka Modrić se upisao u povijest Reala

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:18 05.05.2022.

Odavno ja pišem da je Guardiola sretniji nego pametniji. Uzme trenirati daleko najkvalitetnije klubove i glumi pamet. A onda protiv jednog Atletica drhti do zadnje minute a Real kojeg ima na konopcima vrati u život vadeći iz igre Mahreza i De Brynea a stavljajući Fernandinha i Sterlinga u igru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije