Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANCELOTTI GA NADMUDRIO
Povratak na članak

Guardiola nije priznao očite greške koje je napravio: Nismo odigrali najbolje...

Španjolski trener izvadio je ključne igrače prije kraja utakmice i ponašao se kao da je utakmica završila. Što mu se u konačnici osvetilo. S druge strane, Ancelotti je povukao poteze vrijedne trijumfa.

Komentari 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:18 05.05.2022.

Odavno ja pišem da je Guardiola sretniji nego pametniji. Uzme trenirati daleko najkvalitetnije klubove i glumi pamet. A onda protiv jednog Atletica drhti do zadnje minute a Real kojeg ima na konopcima vrati u život vadeći iz igre Mahreza i De Brynea a stavljajući Fernandinha i Sterlinga u igru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.