Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKI MEDIJI

Grčki sud donio odluku koja bi mogla ugroziti sigurnost privedenih Boysa

Posljednja skupina privedenih navijača u Ateni izlazi pred sudskog istražitelja
Foto: EUROKINISSI
1/14
13.08.2023.
u 19:22

U nedjelju će završiti ispitivanje svih uhićenih, uključujući i hrvatskog državljana kojem je pozlilo tijekom uhićenja pa je prevezen u bolnicu Evangelismos.

U nedjelju poslijepodne na sudu u Ateni izdane su sudske presude o pritvoru za 41 osobu od 105 uhićenih nakon žestokih uličnih sukoba sa smrtnim ishodom određen je pritvor, a nastavljeno je i ispitivanje preostalih 35 uhićenika, objavio je grčki portal sdna.gr. Prema istom izvoru one osobe kojima su izdane presude o pritvoru bit će raspoređene u 16 zatvora diljem Grčke.

Navedeno je da će osmorica hrvatskih državljana biti odvedeni u zatvor u Avloni, a šestorica u zatvorsku jedinicu u Koridalosu, koja se nalazi između Atene i Pireja. Preostalih 27 zatvorenika će biti raspoređeno u 14 zatvorskih jedinica.

U nedjelju će završiti ispitivanje svih uhićenih, uključujući i hrvatskog državljana kojem je pozlilo tijekom uhićenja pa je prevezen u bolnicu Evangelismos.

VEZANI ČLANCI:

Za svih 70 osoba koje su bile ispitane tijekom petka i subotu, grčki suci su odredili zadržavanje u pritvoru.

Komentara 7

SC
schwantz
20:04 13.08.2023.

Hrabri kad su u grupi, svaki za sebe obična kukavica.

MA
madmaximo
20:17 13.08.2023.

Pa jasno je zašto ih razdvajaju, zbog potreba istrage.

JR
Jr48
21:34 13.08.2023.

Koji likovi pa ljudi svatko treba snositi posljedice svojih odluka .Jel vas država poslala tamo da glumite opasne štemere i izazivae nikom shvatljive probleme sa smrtnom posljedicom ? Nije.Pa onda sad budite face i izdržite posljedice svojeg (ne )djela aa ne tu cvilite ko kakve babe i molite pomoć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije