Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjena za Poyeta?

Grci tvrde da Zoran Mamić preuzima AEK: 'Nikad ne reci nikad, volio bih raditi u Grčkoj'

Zoran Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
11.04.2016.
u 20:56

– AEK je velik klub, baš kao i Olympiakos i Panathinaikos. Grčka je odlična zemlja, imate tradiciju i veliku povijest – kazao je Mamić

Posljednjih dana u grčkim medijima nagađa se da bi trener AEK-a Gustavo Poyet mogao napustiti klub i preuzeti PAOK, koji je donedavno vodio Igor Tudor, a onda bi mjesto na klupi AEK ostalo prazno.

I tako su krenula nagađanja oko toga tko bi u takvom scenariju zamijenio Poyeta, a iskrsnulo je ime Zorana Mamića, trenera Dinama. Grčki mediji raspisali su se o tome, tvrde da je ozbiljan kandidat, a neki su čak s njime i kontaktirali te prenijeli njegove izjave.

– Nemam nikakvu službenu ponudu, nitko  iz kluba AEK sa mnom nije kontaktirao. Trenutačno imam ugovor s Dinamom, borimo se za naslov prvaka i za Kup. Mislim da ipak ostajem ovdje, prenosi grčka Gazzetta riječi Zorana Mamića koji je još dodao:

– Ali u nogometu vrijedi pravilo ''nikad ne reci nikad''. Sve je otvoreno. Zašto ne, volio bih jednoga dana raditi u Grčkoj. No ponavljam, u ovom trenutku ne razmišljam o tome.

AEK je ove sezone dobro, nalazi se na drugom mjestu, ispred Panathinaikosa, dok je Olympiakos uvjerljivo osvojio naslov prvaka.

– AEK je velik klub, baš kao i Olympiakos i Panathinaikos. Grčka je odlična zemlja, ima tradiciju i veliku povijest, zaključio je trener hrvatskog prvaka.

Ključne riječi

Komentara 10

MA
magnum2013
07:48 14.04.2016.

Evo i meni istekla "kazna" o zabrani komentiranja "stručnih članaka" "novinara" VL. Izgleda da se povremeno makne sa ovih stranica ljude koji kažu istinu. Prije nekoliko dana vidjeli smo članak u VL o Samiru Toplaku. Danas vidimo članak o "preseljenju" Mamića u Grčku. Koliko neozbiljnih ideja ovdje možemo pročitati da to već graniči sa zdravom pameću. No sve to spada u politiku borbe "za bolji Dinamo". Nadam se da ovo opet nije moj komentar za neku kaznu, a htio sam još nešto napisati.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:14 12.04.2016.

Pravi hrvat Zoran Mamić ne bu išel nigdje dok tako ne odluči duša, srce i gazda naše modre svetinje nezaboravno domoljub i istinski balkanski nevini vitez pravi hrvat Zdravko Mamić.

DE
derin
21:10 11.04.2016.

Daj Boze, ali bojim se da Zoki najesen u nemogućnosti nalaska ozbiljnog kandidata za izbornika preuzima reprezentaciju, čime tragedija dobiva svoj zadnji cin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije