Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjena za Poyeta?
Povratak na članak

Grci tvrde da Zoran Mamić preuzima AEK: 'Nikad ne reci nikad, volio bih raditi u Grčkoj'

– AEK je velik klub, baš kao i Olympiakos i Panathinaikos. Grčka je odlična zemlja, imate tradiciju i veliku povijest – kazao je Mamić

Komentari 10

MA
magnum2013
07:48 14.04.2016.

Evo i meni istekla "kazna" o zabrani komentiranja "stručnih članaka" "novinara" VL. Izgleda da se povremeno makne sa ovih stranica ljude koji kažu istinu. Prije nekoliko dana vidjeli smo članak u VL o Samiru Toplaku. Danas vidimo članak o "preseljenju" Mamića u Grčku. Koliko neozbiljnih ideja ovdje možemo pročitati da to već graniči sa zdravom pameću. No sve to spada u politiku borbe "za bolji Dinamo". Nadam se da ovo opet nije moj komentar za neku kaznu, a htio sam još nešto napisati.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:14 12.04.2016.

Pravi hrvat Zoran Mamić ne bu išel nigdje dok tako ne odluči duša, srce i gazda naše modre svetinje nezaboravno domoljub i istinski balkanski nevini vitez pravi hrvat Zdravko Mamić.

VL
DE
derin
21:10 11.04.2016.

Daj Boze, ali bojim se da Zoki najesen u nemogućnosti nalaska ozbiljnog kandidata za izbornika preuzima reprezentaciju, čime tragedija dobiva svoj zadnji cin.

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
08:33 12.04.2016.

Odi...molim te, odi....

VL
Avatar oliver 7
oliver 7
21:26 11.04.2016.

A ja mislio da ga Real trazi umjesto Zidana ....hahahaha...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.