Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Građanima su nedostupni, a žele ih 'preoteti' za najbolje košarkaše svijeta

LeBron James
Foto: Reuters/Pixsell
02.05.2020.
u 14:41

Da bi se najbolji košarkaši današnjice mogli ponovo loptati, NBA liga trebala bi nabaviti 15.000 testova na koronavirus, što bi u ovo vrijeme, kada ih američko javno zdravstvo nema dovoljno, moglo izazvati nezadovoljstvo građanstva.

Kada god njezino vodstvo odluči da će se sezona nastaviti, NBA liga morat će donijeti jednu pomalo neugodnu odluku.

Naime, da bi se najbolji košarkaši današnjice mogli ponovo loptati, NBA liga trebala bi nabaviti 15.000 testova na koronavirus, što bi u ovo vrijeme, kada ih američko javno zdravstvo nema dovoljno, moglo izazvati nezadovoljstvo građanstva.

Nema sumnje da NBA liga može nabaviti taj broj testova i platiti ih koliko treba, no tu se postavlja pitanje bi li bilo moralno “preoteti” testove američkim zdravstvenim ustanovama. I tako će biti sve dok svi Amerikanci, a ne samo oni bogati, ne budu imali dostupne testove.

Ključne riječi
nba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije