Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva hnl

Gračan: Samo da mi se ne ponovi Croatia Sesvete!

'211109 RIJEKA SPORT HRVOJE STROK JE POSTIGAO GOL ZA RIJHEKU Photo: Pero Lovrovic/PIXSELL'
'Pero Lovrovic/PIXSELL'
28.11.2009.
u 12:53

Nogometaši Rijeke u Maksimir stižu po još jednu pobjedu. Jer, Lokomotiva nije momčad od koje bi Gračanove trupe trebale strahovati, a bez obzira na psihički pritisak koji ova utakmica nosi, bijeli su protiv Istre 1961 i sami uvidjeli da nisu zaboravili igrati nogomet.

Opasni u prekidima

– Nama nedostaju bodovi, igrači moraju biti svjesni situacije i činjenice da Lokomotiva nije kvalitetnija momčad od nas. Oni mogu biti neugodni u pojedinim fazama igre, opasni su u prekidima, ali mi moramo napraviti sve da dovedemo utakmicu u situaciju koja nama odgovara. Lokomotiva će biti opreznija zbog posljednjeg poraza i zato moramo biti brzi u protoku lopte da se oni ne zatvore. Ponovimo li agresivnost i disciplinu u igri, kao protiv Istre, možemo se nadati pozitivnom rezultatu, a pritom mislim na pobjedu – rekao je trener Rijeke Nenad Gračan, dodavši kako se nada da se neće ponoviti ono što se dogodilo njemu na klupi Croatije Sesvete - da sudac ima dvostruki kriterij.

– Nadam se da će sudac posao odraditi korektno – rekao je Gračan.

Ljubović jedini upitan

Sustav neće doživjeti promjene, a jedina promjena mogla bi se odnositi na Ljubovića koji je zaradio lakšu ozljedu. Od prve minute u napadu će zaigrati povratnik u momčad Đalović.

– Razmišljao sam o igri s jednim napadačem, jer nisam znao u kojem je stanju Đalović. No, on se vratio, a njegovom agresivnošću dobivamo puno prema naprijed – otkrio je Gračan.

Sjajnom igrom protiv Istre mjesto u sastavu osigurao je stasiti branič Kenan Čejvanović. On i Čagalj, stoperski su dvojac koji su u srazu s Istranima bili najbolji pojedinci na terenu.

– Mi igrači svjesni smo situacije i potrudit ćemo se ostvariti što bolji rezultat. Ako budemo igrali kao protiv Istre, ne bismo trebali imati problema – zaključuje Čejvanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije