Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Građanska inicijativa 'Bit će bili što su bili' odgovara na priopćenje Udruge 'Naš Hajduk'

Torcida slavi 68. rođendan
Foto: Tino Jurić/Pixsell
02.03.2019.
u 11:13

Izostanak reakcija je bio očekivan jer je u sve oko i u Hajduka, danas više nego ikada prije, upletena politika

Nema još reakcija iz ureda Gradonačelnika kao predstavnika većinskog vlasnika i odgovornih u Hajduku na naše otvoreno pismo u kojem ukazujemo na štetnost uplata članarina preko Udruge Naš Hajduk. 

Argumentirano smo ukazali na štetnost potpisanog ugovora između udruge Naš Hajduk i Hajduka po kojem je Hajduk od 2016. god. do današnjeg dana dužan udrugi NH cca 10 milijuna kuna. 

>> Pogledajte kako je nastala hajdučka milenijska fotografija

Pozvali smo Gradonačelnika i upravu Hajduka na trenutni raskid takvog štetnog ugovora i da se zatraži mišljenje državne revizije i DORH-a u svezi potpisivanja samog ugovora zbog mogućeg kaznenog dijela nezakonitog pogodovanja kod potpisivanja ugovora od tadašnje uprave Hajduka. 

Izostanak reakcija je bio očekivan jer je u sve oko i u Hajduka, danas više nego ikada prije, upletena politika.  

Međutim nije izostala reakcija iz udruge Naš Hajduk koji su se osjetili prozvanima. 

Udruga NH je izašla s priopćenjem prepunog uvreda na račun Građanske inicijative i njenih članova.

Osvrnuli su se pritom na naše zahtjeve kao na ’’ skup nelogičnih , nepovezanih i za Hajduk  štetnih ideja’’. 

Zanimljivo i znakovito  je to njihovo ne spominjanje uplata članarina preko njih na račun Hajduka , ne spominjući naše zahtjeve.
Time su sami indirektno potvrdili da su svjesni štetnosti ugovora po Hajduk.  

Izostanak svake kulture dijaloga s njihove strane, ne argumentirano napadanje na osobnoj razini članova GI i sve  one  koji se ne slažu s njihovim modelom , nemamo ni potrebu  komentirati. 

Osvrnuli bi se kratko i na dio priopćenja  u kojem se pokušava utjecati na pristranost medija ’’ne možemo se dovoljno načuditi i neprofesionalnost velikog dijela medija ... ’', zato što nas podsjeća na neka davno prošla vremena jednoumlja i ukazuje na političku opciju koja stoji iza udruge Naš Hajduk . 

Građanska inicijativa Bit će Bili što su bili

Komentara 4

ZL
zlatko01
11:54 02.03.2019.

udruga "nas hajduk" vratiti ce hajduk gdje je bijo.... hoce u jugoslaviju sa pftokrakom na dresu

OV
Ovozemaljski
12:11 02.03.2019.

Velika podrška svima koji rade protiv okupatora Hajduka. Hajduk je danas sramota i predmet izrugivanja upravo radi udruge " NH". Upravo je toj udruzi najviše pomogla politika, a najveći krivac po meni je Željko Kerum koji im je omogučio takvo potpisivanje ugovora, popustio je pod pritiscima iako je sam govorio da će to sve upravo ovako završiti.

ZO
zoom
11:33 02.03.2019.

podrška novoj udruzi! valjda će uspjeti istjerati huligane i ulicu koji vladaju klubom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije