Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotova suradnja

Goran Ivanišević opet dobio otkaz: 'Želim mu sve najbolje'

Andre Agassi i Goran Ivanišević
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
05.06.2017.
u 12:00

Što se Ivaniševića tiče, ovo mu je drugi otkaz u manje od godinu dana, s obzirom na to da ga je lani nakon Wimbledona otpustio i Marin Čilić.

Goran Ivanišević više nije trener češkog tenisača Tomaša Berdycha. Nakon nešto manje od deset mjeseci suradnje, Čeh je odlučio promijeniti neke stvari u svojoj karijere pa je tako na društvenim mrežama objavio prekid suradnje.

– Goran i ja više nećemo raditi zajedno. Uživao sam s njim i ostat ćemo dobri prijatelji. Želim mu sve najbolje u karijeri, a jan ću biti ustrajan u ostvarivanju svojih ciljeva sa svojim timom – napisao je Berdych.

Čeh je bio na osmoj poziciji u trenutku kada ga je Goran preuzeo, rekao je da će s njim još više napredovati, ali to se nije dogodilo. Berdych nije u nekoj posebnoj formi i pao je na 14. poziciju ATP ljestvice pa se ovaj potez čini kao logičan slijed.

Što se Ivaniševića tiče, ovo mu je drugi otkaz u manje od godinu dana s obzirom na to da ga je lani nakon Wimbledona otpustio i Marin Čilić.

No naš bivši tenisač barem se može tješiti da mu je odlično krenulo u ljubavi. Voditeljica Nives Čanović sinoć je na društvenim mrežama objavila njihovu zajedničku fotografiju te tako potvrdila ono o čemu se već neko vrijeme nagađa – da su u romantičnoj vezi. Sad će moći više vremena za provoditi zajedno...

Komentara 1

DU
Deleted user
14:47 05.06.2017.

Njihova suradnja i nije imala nekih velikih sansi; Berdych je solidan tenisac, ali prestar za osvajanje nekog Grand Slama po prvi put :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije