Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRLJENI

Nives i Goran zajedničkom fotografijom potvrdili vezu

Nives i Goran
Foto: Instagram
1/3
05.06.2017.
u 09:58

Nives je sinoć na svom profilu objavila selfie na kojem je s Goranom u zagrljaju, a ispod fotografije stavila je emoticon srca, kako bi i dodatno pokazala koliko se vole.

Voditeljica Nives Čanović (34) i bivši tenisač Goran Ivanišević (45) zajedničkom fotografijom na Instagramu konačno su priznali da su u vezi. Par je još prije dva mjeseca pozirao u Miamiju s tenisačem Tomasom Berdychom i njegovom suprugom Ester, koja je tu fotografiju i stavila na Instagram. No, Nives je sinoć na svom profilu objavila selfie na kojem je s Goranom u zagrljaju, a ispod fotografije stavila je emoticon srca, kako bi i dodatno pokazala koliko se vole. Njezini pratitelji bili su oduševljeni fotografijom i čestitali su joj.

– Savršen par! Čuvaj ga, čuvajte jedno drugo! Čuvaj Teletubbiesa u njemu. Gradite ljubav koja nije potrošna – napisao je jedan korisnik Instagrama. No bilo je i onih kojima je zasmetala razlika u godinama, pa su napisali: "Ti lijepa, a on malo prestar."

 

 

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

 

Komentara 4

KR
kruti175
10:37 05.06.2017.

mislil sam da je ta čanov'ćka puno pametnija ali dobro,ne bu ni to dugo,ihihihi

IL
ilijan1a
10:22 05.06.2017.

Sretno Nives sretno Grane u novoj ljubavi! 😁

SL
slavisajambrekovic
10:54 05.06.2017.

E Gogi, sve će biti lijepo, dok ti bude praznika konto, a onda epet Gogi, traženje nove sponzoruše. Ipak, je prednost biti žemska, pogotovo ako siu ti atributi dobri za pražnjenje kontovnih računa. Sretno sa svojim kontom, GOGI!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije