Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKREĆE SE RUSIJI

Goluža: Moramo što prije zaboraviti poraz od Francuske

Slavko Goluža
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
20.01.2014.
u 15:44

- Atmosfera je OK, treba što prije zaboraviti tu utakmicu i okrenuti se Rusima. Imali smo sastanak i znamo gdje smo pogriješili - rekao je izbornik.

Trebamo što prije zaboraviti poraz od Francuske, poručuje hrvatski izbornik Slavko Goluža dan nakon utakmice. Goluža tvrdi da prvi poraz na EP-u nije narušio atmosferu u momčadi.

- Atmosfera je OK, treba što prije zaboraviti tu utakmicu i okrenuti se Rusima. Imali smo sastanak i znamo gdje smo pogriješili - rekao je izbornik.

Hrvatsku u utorak u 15:45 čeka utakmica s Rusima.

- Sva koncentracija je na Rusima. Težak su protivnik, igraju 6-0 i 5-1 obranu. Imaju visoku sredinu pa ne trebamo se žuriti s realizacijom. Dosta dobro trče. Moramo biti pametni i mudri - rekao je Goluža koji je svjestan da neće biti lako.

- Sve utakmice koje su igrali bile su u egalu pa sutra očekujem još jednu tvrdu utakmicu.

>> Bašić: Duvnjak je umoran, Kopljar igrao alibi... a Goluža nije mijenjao

Komentara 4

DH
dalibor.hren
22:28 20.01.2014.

Kad bi imao imalo mozga, kod 15:12 i čovjekom više, potegnul bi ručnu a ne primil dva komada!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar tajar
tajar
18:40 20.01.2014.

"Znamo gdje smo pogriješili" kaže izbornik. Zna to i ostatak Hrvatske; pogriješili smo što nismo pobijedili Francuze. Ovako se možemo već sada oprostiti od titula!

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
08:32 21.01.2014.

Onaj tko zaboravlja poraze i pogreške ne priznaje ih sebi, ne analizira ih, iz njih ništ ne nafči i na koncu je osuđen na njihovo vječno ponavljanje. Većina si to može dopustit, ali neki ne, npr. izbornik rukometne reprezentacije. Da,, dalibor.hren, to su svi vidli osim njega. Supač komentar! Ak to nije videl, onda nigdar ne bu ništ videl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije