Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propust organizatora

Goluža i Gudmunsson bijesni: Pa nitko se živ ne zagrijava 10 minuta!

'07.01.2012., Sportska dvorana Gradski vrt, Osijek - Rukometni turnir Croatia cup, 2. kolo, Hrvatska - Slovacka. Izbornik Slavko Goluza. Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
17.01.2012.
u 11:55

– Samo deset minuta opasno je za igrače. Mogao se netko ozlijediti – istaknuo je Goluža.

Neugodan uvod imala je utakmica prvoga kola Europskog rukometnog prvenstva između Hrvatske i Islanda (31:29).

– Moram reći da je bilo dosta nervoze prije utakmice koja se dodatno pojačala jer smo imali premalo vremena za zagrijavanje. Samo deset minuta opasno je za igrače. Mogao se netko ozlijediti – istaknuo je Goluža.

Izbornik Islanda Gudmundur Gudmunsson složio se s Golužom.

– Organizator mora nešto napraviti s vremenom zagrijavanja. U svojoj karijeri nikad nisam vidio manje vremena za zagrijavanje prije utakmice. No, tko zna, možda ćemo uoči sljedeće utakmice imati samo dvije minute. To bi bilo baš zgodno – istaknuo je islandski izbornik. 

Komentara 8

MI
micozg
12:28 17.01.2012.

naravno da nije dosta vremena za zagrijavanje vrhunskih igrača,ali nije dobro ni to da vrhunski igrači sjede na klupi a mogu puno pomoći,to se osjetilo ulaskom buntića u napadu i muse u obrani

VE
velikazmija
12:31 17.01.2012.

srpski teren i srpska posla moj goluža bit će i manje --

KA
karambita
12:04 17.01.2012.

Ajde ajde, sta se zalite....vi Srbima u Hrvatskoj niste dali ni minutu zagrijavanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije