Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo – Slask 2:0

Golčina Šituma, Atiemwen blizu Mamićevog Al Aina

Dinamo - Slask
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
23.01.2019.
u 17:32

Plavi su odigrali svoju pretposljednju utakmicu u Turskoj, suparnik je bio poljski Slask Wroclaw a plavi su slavili s 2:0

Iyayi Believe Atiemwen u utorak je potpisao petogodišnji ugovor s Dinamom i razmatrale su se opcije da se priključi plavima u Zagrebu, da odigra do kraje sezone za Goricu, ali kao najrealnija i najbliža ostvarenju je opcija da ode u Emirate k Zoranu Mamiću u Al Ain. Ta posudba još nije zaključena, ali je jako blizu realizacije.

I dok se to rješavalo, plavi su odigrali svoju pretposljednju utakmicu u Turskoj, suparnik je bio poljski Slask Wroclaw a plavi su slavili s 2:0.

>> Pogledajte što je trener Nenad Bjelica izjavio nakon pobjede na Slaskom

U prvom dijelu priliku za pogodak imao je Antonio Marin, pa je Moro bio opasan iz slobodnog udarca, no u drugom pokušaju bio je još neprecizniji. U tvrdoj utakmici po jakoj kiši nije se puno toga moglo vidjeti.

U nastavku je Dinamo poveo u 54. minuti, kombinirali su Šitum i Marin, na kraju je Šitum opalio s 15-ak metara i krasno pogodio. Za 2:0 strijelac je bio Bartol Franjić koji je iskoristio odbijanac nakon ubačaja More.

Dinamo je igrao u sastavu: Livaković – Stojanović (od 67. Matel), Theophile, Perić, Šitum – Ademi – Ćuže (od 59. Baturina), Moro, Majer, Marin (od 67. Franjić) – Andrić.

Komentara 7

MA
Marsijanac
21:52 23.01.2019.

Mamic vuce odlicne poteze. Obecao je i stvorio europski Dinamo. Sto se Atiemwena tice ;vec na proljece moci ce ga prodati za 8 milijuna. No mislim da taj mladic ima i puno veci potencijal.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
20:41 23.01.2019.

pobjeguljo vrati se!

MB
marko.badoo
19:26 23.01.2019.

ne kontam, kupiti dobrog igrača i dati ga mamiću na posudbu? wtf? znači namjeravaju prodati Olma na ljeto def. Nema veze što mogu imati sa Olmom možda i LP ali jbg. već viđeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije