Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselje među Modrima

Dinamo doveo još jedno pojačanje, Andrić zabio u debiju

Iyayi Atiemwen
Foto: gnkdinamo.hr
22.01.2019.
u 18:26

Nigerijac je u 17 prvenstvenih utakmica za Goricu zabio devet golova i upisao četiri asistencije

Nogometaši Dinama nastavili nizati dobre rezultate na pripremama u Beleku. U utorak su svladali rumunjsku Politehnicu rezultatom 2:0, a pogotke su zabili Dani Olmo u 74. minuti i koji trenutak kasnije debitant u dresu Dinama - Komnen Andrić!

>>> pogledajte izjavu Bjelice nakon utakmice s Politehnicom

Iyayi Believe Atiemwen je u međuvremenu prošao liječnički pregled i potpisao ugovor na pet godina. Nigerijac je u 17 prvenstvenih utakmica za Goricu zabio devet golova i upisao četiri asistencije, a treneru Nenadu Bjelici je izuzetno važno što 22-godišnji veznjak može igrati na nekoliko mjesta u momčadi. 

Dinamo ga je navodno platio dva milijuna eura. 

Dinamo (4-1-4-1): Zagorac - Moharrami (od 73. Matel), Dilaver, Lešković, Leovac - Gjira (od 73. Franjić) - Hajrović (od 61. Ćuže), Gojak, Olmo, Oršić (od 73. Šitum) - Petković (od 73. Andrić)

Politehnica Iasi (4-2-3-1): Rusu - Arias, Frasinescu, Rosu, Sin - Qaka, Cioinac - Petre, Knowles, Almada - Sanoh (još su igrali: Cobrea, Mihalache, Mihaescu, Bosoi, Mendes, Ndongala, Mimoun, Bekui, Pirvulescu, Enoh, Rus, Zaharia)

Komentara 5

SC
schwertransport
19:31 22.01.2019.

Znaci Mamic je jos glavni

GR
graf
11:49 23.01.2019.

Hvala ti TATA !

DU
Deleted user
18:39 22.01.2019.

Raugamo se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije