Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK

Gojanović: S ovim se proračunom nije moglo više

26.03.2014., Zagreb - Damir Gojanovic, predsjednik KHL Medvescak Zagreb. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
15.02.2015.
u 07:00

Medveščak ostao bez doigravanja.

Hokejaši Medveščaka izgubili su u Moskvi od CSKA sa 2:5 (2:0, 0:4, 0:1) i oprostili se od doigravanja u KHL-u. Nakon prve trećine medvjedi su vodili sa 2:0 pogocima Pelletiera i Hedberga, i na trenutak je sve upućivalo na to da medvjedi i Moskvi mogu doći do velike pobjede. Ali u nastavku vodeća momčad lige ubacila u višu brzinu i izborila još jednu pobjedu. Strijelci za Ruse su bili Da Costa 2, Muršak, Grigorjenko, Ljubimov.

Trener Medveščaka Doug Shedden, koji je momčad preuzeo u sredini sezone ipak s ovom momčadi nije uspio dohvatiti doigravanje. Prema nekim naznakama moguće je da će sadašnji trener dobiti povjerenje i u sljedećoj sezoni koju će Medveščak provesti u KHL-u.

- Nažalost nismo uspjeli dohvatiti doigravanje i napraviti čudo s obzirom na budžet kluba. Pred nama je puno posla jer se već sada moramo pripremati za sljedeću sezonu. Analizirat ćemo pogreške kako ih dogodine ne bi ponovili – kaže predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Medveščak danas gostuje kod Torpeda (17 sati).

>>Trener Medveščaka: Razočarani smo, prekasno smo počeli igrati

Komentara 4

Avatar ivanvard
ivanvard
21:36 15.02.2015.

Koja glupost od izjave. Prošle godine s istim proračunom su bili 6. a ove godine 13. Dakle, nije kriv novac nego loše odluke. Baš me nasmijao Gojanović. Ha, ha.

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:23 15.02.2015.

plačate igrače za koje ne znamo ni da postoje jer su stalno ozljeđeni prodajte tri takve krame i kupite nekog boljeg igrača koji će bar igrati, a ima tu i naših vratite Zanoškog , Kristana za koje znam da ne zarađuju puno više nego kaj bi zarađivali u Medveščaku !!!!!!

Avatar Oneill
Oneill
10:00 15.02.2015.

Da trebali bi svi da rade i trose svoj novac na neradnike i koji imaju ovrhe za tisuce kuna telefona . Bravo Medvjedi vi ste nas ponos u tamnoj Hrvackoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije