Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐU ELITOM...

Gobac se cijepio prije reda: 'Pa što sad? Ja sam kronični bolesnik, a bilo je viška...'

Goran Stanzl/PIXSELL
12.02.2021.
u 14:10

– Ne vidim nikakav problem u tome. Mi plaćamo zdravstveno osiguranje isto kao i svi saborski zastupnici i cijepili smo se od viška cjepiva – pokušao se opravdati dopredsjednik hrvatskog rukometa

Iako ju je prošle godine već prebolio, Zoran Gobac, dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, uspio se preko reda cijepiti protiv koronavirusa. 

POGLEDAJTE: Gostovanje Hrvoja Horvata

– Ne vidim nikakav problem u tome. Mi plaćamo zdravstveno osiguranje isto kao i svi saborski zastupnici i cijepili smo se od viška cjepiva. U listopadu sam prebolio teški oblik korone i posljedice su velike. Kronični sam bolesnik, imam dijabetes i visoki tlak – požalio se za Jutarnji list.

Gobac se cijepio još prije mjesec dana u jednoj od zagrebačkih bolnica, a sve je otkriveno nakon što je u javnost izašla informacija da su isto učinili i zagrebački rektor Damir Boras i njegova supruga, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović te navodno metkovski političar i poduzetnik Stipo Gabrić Jambo.

– Uopće mi to nije tema za razgovor, ja sam visokorizična osoba, tako da smo se mi cijepili kada se nitko nije htio cijepiti prije mjesec dana i to isključivo od viška cjepiva – pokušao se opravdati, a onda predložio i da sportaši budu idući na listi.

– Imamo velikih problema s koronom, u samoizolaciji smo bili već pet puta, puno je bilo zaraženih igrača.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Komentara 26

ZP
Zabranjen pristup
14:39 12.02.2021.

hhaaha malo se boji frajer,bolje mu je da radi na prehrani . Nisu mu tlak i secer pali s neba.

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
14:31 12.02.2021.

Afrika sa strujom.

SP
speed208
14:20 12.02.2021.

Tako su rekli i oni koji su bili u slovenskoj na partyu.....bilo je viska pa da se ne baci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije