Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goluža ne vodi sve

Gobac: Nije dobro da isti stožer imaju i klub i reprezentacija

'09.03.2013., Zagreb,Kutija sibica - SEHA liga, 16. kolo: RK CO Zagreb - RK Metalurg Skoplje. Trener Zagreba Slavko Goluza. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
14.03.2013.
u 11:52

Silvio Ivandija napustio je naše juniore, s kojima je mogao postati svjetski prvak, i preuzeo kadetsku reprezentaciju Katara

Ulazak rukometaša Croatia osiguranja Zagreb u četvrtfinale Hrvatskog kupa u Bjelovaru šef struke Slavko Goluža odgledao je s tribina, a momčad je vodio trener Boris Dvoršek. Za zagrebaše ništa novo, svojedobno, dok je prvi čovjek stručnog stožera bio Lino Červar koji je imao obveza i u reprezentaciji i kao saborski zastupnik, događalo se da momčad samostalno u sezoni 2005./06. vodi Silvio Ivandija, a kasnije su to činili u tandemu Senjanin Maglajlija i Mirko Bašić.

Inače, zagrebaši u četvrtfinalu 27. ožujka dočekuju pobjednika dvoboja Nexe – Marina Kaštela. Ostali parovi su Poreč – Dubrava, Đakovo – Spačva i Umag – Gorica.

– Sve je napravljeno dogovorno, cilj je da zbog mog angažmana u reprezentaciji ne trpi rad u klubu – kaže Goluža.

Golužu uskoro u izborničkoj ulozi očekuju kvalifikacijske utakmice za EP s Mađarima, a zagrebaši će nakon toga na završni turnir SEHA lige u Skoplju.

– Kompletan stručni stožer kluba bio je i u reprezentaciji, nakon SP-a u Španjolskoj pokazalo se da to nije dobro. Kako više nema Ivandije u HRS-u, Goluža će biti angažiran i u vođenju mlađih reprezentativnih selekcija – objasnio je Zoran Gobac, predsjednik klupskog Odbora za hitnost.

Zagreb je na dobrom putu da nastavi suradnju s glavnim sponzorom Inom.

– S Inom surađujemo više od 20 godina, zahvaljujem njihovim ljudima na čelu sa Zoltanom Aldottom koji su iskazali korektnost u razgovorima i volju da nastavimo suradnju prepoznavši interes svoje kompanije u tome – kaže Gobac.

Silvio Ivandija postao je izbornik kadetske reprezentacije Katara. Radije je izabrao dobru zaradu nego slavu kao izbornik naše juniorske reprezentacije koja je s Mandalinićem, Ivićem, Šebetićem, Mamićem, Kalebom i ostalima jedan od favorita za medalju na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Bosni i Hercegovini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije