Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo na twitteru:

Ispričavamo se navijačima, dobit će povrat novca za ulaznice!

Dinamo - Hajduk
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
22.11.2014.
u 15:30

Obavijest je osvanula na Twitter profilu hrvatskog prvaka.

Nakon što momčad Hajduka nije htjela izaći na igralište maksimirskog stadiona te je derbi s Dinamom otkazan na Twitter profilu hrvatskog prvaka osvanula je sljedeća obavijest:

- Isprika svim navijačima koji su došli na utakmicu. Povrat novca od ulaznica mogu dobiti na Dinamovu Ticket pointu - stoji u poruci.

>>Hajduk odbio izaći na teren, utakmica je otkazana

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Django
Django
16:05 22.11.2014.

Ništa tu nije spontano. Tko je slušao i gledao Tudora jučer na konferenciji za novinare, mora mu biti jasno da je ova "akcija" već odavno smišljena i pripremljena. K tomu treba dodati i izrežirano divljanje po studentskom domu na Savi. Zapamtite dobro, ova partija će, prije nego zauvijek nestane sa političke scene, iza sebe ostaviti još i krvavi trag!! Oni u svom smrtnom hropcu više ni ne prezaju od razbijenih nedužnih glava!! Pitam one zaluđene pripadnike Torcide (ne njihove vođe - to je ista pašta kao i vođe BBB), jesu li jučer ti partijski batinaši mogli u studentskom domu dohvatiti i nekog od vaše braće ili sestara!!!??? Ali, na kraju krajeva, neka! To je nama naša borba dala!!! Glasujte i dalje za SDP, za kojekakve Milanoviće i Josipoviće, Za Hajdaše i Pusiće, glasujte i dalje za BBB i Torcidu, za kojekakve Frljiće i Teršelićke, za Matiće!!! Živjela demokracija, živjelo pravo na glupost!! Ja idem i vraćam se kad dobro proluftate!!

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
16:21 22.11.2014.

Politika, politika, politika... Nadam se samo da su u Hajduku svjesni posljedica koje slijede. Ali ne mislim na kaznu od HNS-a nego na sve razbijane glave, sukobe, mržnju itd. Nadajmo se samo da neće uskoro biti mrtvih... A svi kojiji žele prosvjedovati protiv nepravde neka idu pred Sabor i Pantovčak.

ST
stefj
16:13 22.11.2014.

He, he, pogurnuti Josipovićevom podrškom, destruktivne snage dobile su krila. Kako i ne bi, pa državni vrh ih direktno podržava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije