Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SUSRETA S BUGARSKOM

Glavobolje za Bjelicu: Škorića nema na derbiju s Hajdukom, ali i puno duže

Nogometaši Osijeka s uvjerljivih su 3:0 pobijedili Šibenik
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
01.04.2022.
u 10:57

Riječ je, ponovit ćemo, o gležnju i kvadricepsu, zbog čega će kapetan morati prisilno izbivati s treninga, dakako i utakmica, u sljedećih 15 do 20 dana - stoji u objavi kluba

Blizak susret kvadricepsa Mile Škorića i koljena bugarskog napadača jasno je odmah pokazala da će kapetan Osijeka propustiti derbi s Hajdukom u nastavku HNL-a, a sve je potvrđeno kada je u 26. minuti hrvatski reprezentativac morao napustiti travnjak, iako je i nakon udarca pokušao nastaviti igrati. No, iz slavonske metropole stigle su i puno gore vijesti. Škorića neće biti tri tjedna. 

- Pretpostavke da će Mile Škorić propustiti ne samo nedjeljni derbi s Hajdukom nego i još poneku utakmicu Bijelo-plavim u završnom krugu državnog prvenstva, nažalost, pokazale su se točnima. Nakon obavljenog detaljnijeg liječničkog pregleda magnetskom rezonancom utvrđeno je kako su obje njegove ozljede, zarađene u susretu između Hrvatske i Bugarske u Dohi, takve prirode da mu slijedi obvezno mirovanje. Riječ je, ponovit ćemo, o gležnju i kvadricepsu, zbog čega će kapetan morati prisilno izbivati s treninga, dakako i utakmica, u sljedećih 15 do 20 dana - stoji u objavi kluba.

Pitanje je hoće li se uspjeti oporaviti za gostovanje na Rujevici gdje Osijek ide na noge Rijeci 23. travnja.

- Naravno da mi je žao, baš se može reći da je u pitanju peh. Želio sam odigrati što bolje taj susret za reprezentaciju, to mi je, uostalom, uvijek velika želja kada sam imam priliku nastupati za Hrvatsku i nikada se nisam štedio, niti u klupsku, niti u reprezentativnom dresu. Nisam ovaj puta imao sreće, ali brzo će proći i ta stanka koju ću morati odraditi i ne sumnjam da ću nakon toga opet biti spreman za sva iskušenja koja našu momčad očekuju u preostalim dvobojima do kraja sezone - rekao je Škorić.

>> Dinamov bus:

Ključne riječi

Komentara 1

RA
radolizem
13:41 01.04.2022.

Osijeku su bitni Ivušić, Nejašmić, Caktaš, Laszlo, Mierez..., a Škorić je ionako lagano potrošen i u budućnosti nebitan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije