Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO IM PALO

Buffon i Barzagli plakali nakon ispadanja od Njemačke

Buffon
Foto: Reuters
1/7
03.07.2016.
u 09:19

Talijanima je prvo ispadanje od Njemačke na velikim natjecanjima teško palo.

Njemačka je sinoć u Bordeauxu nakon velike borbe na jedanaesterce svladala Italiju i prošla u polufinale Europskog nogometnog prvenstva.

Talijanima je prvo ispadanje od Njemačke na velikim natjecanjima teško palo. Najteže je to primio Juventusov dvojac - Andrea Barzagli i Gianluigi Buffon. Obojica nakon utakmice nisu mogla zaustaviti suze.

>> Nijemci na jedanaesterce prošli u polufinale, u devetoj seriji Hector je zabio za pobjedu elfa

Komentara 4

ŠI
Šilo
10:57 03.07.2016.

Ovaj Nogomet sa teškim milijunašima nema nikakvog smisla,treba odmah nakon devedeset minuta pucat jedanasterce,i to samo po tri ako nema pobjednika onda oba kući,još bolje bi bilo neka igraju dok god nedaju gola i to stalno dvaput po deset minuta,to cmizdrenje ide malo na k.

KO
korektor
18:01 03.07.2016.

o jadni pederčići...

QI
qiqo
09:37 03.07.2016.

Zao mi je jer ove dvije reprezentacije su se trebale susresti u finalu ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije