Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADA U ITALIJU

Gerrard: Ovo je okrutno, zaslužili smo barem bod

Steven Gerrard se bori za loptu sa Luisom Suarezom
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.06.2014.
u 12:15

- Italija je fantastična momčad i može pobijediti obje utakmice, ali hvatamo se za slamku spasa. Kada smo dolazili na Svjetsko prvenstvo, nismo htjeli biti u ovoj poziciji, ovisiti o drugima - rekao je Gerrard.

Engleska je prvi puta u povijesti Svjetsko prvenstvo započela s dva poraza, a njihovom kapetanu, Stevenu Gerrardu (34) je ovo vrlo vjerojatno posljednje veliko natjecanje. 

- Frustriran sam jer smo odigrali dvije dobre utakmice i zaslužili smo barem koji bod. Ne mislim da smo igrali loše ili da nam je plan bio loš, jednostavno je ova razina nogometa okrutna - rekao je Steven Gerrard čija je pogreška Englesku koštala drugog pogotka.

- Nismo dobro reagirali kada smo izjednačili. Ne možemo dati onakve prilike Suarezu jer on to pogađa s te pozicije. Trebali smo biti pametniji, možda shvatiti da je bod najbolja opcija. Krenuli smo po drugi gol, umjesto da iskusno idemo na remi - dodaje Gerrard.

Iako su s dva poraza i gol razlikom 2:4 posljednji u skupini D, Gordi Albion se još uvijek može nadati prolazu u drugi krug. U posljednjem kolu trebaju pobijediti Kostariku, ali im treba i pobjeda Italije protiv Kostarike, a potom i protiv Luisa Suareza i njegovog Urugvaja.

- Italija je fantastična momčad i može pobijediti obje utakmice, ali hvatamo se za slamku spasa. Kada smo dolazili na Svjetsko prvenstvo, nismo htjeli biti u ovoj poziciji, ovisiti o drugima - zaključio je tridesetčetverogodišnji Gerrard.

>>Rooney zabio prvi put na svjetskim prvenstvima - nije vrijedilo
>>Engleska još uvijek ima šanse za prolaz, otkrijte kako!

Komentara 1

L0
luena 01
20:12 20.06.2014.

Ovo je okrutno zasluzili smo makar bod... eh ko vam je kriv da niste igrali jednu nerjeseno ili fukusimu imali za suca imali bi sad tri boda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije