Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE

Engleska još uvijek ima šanse za prolaz, otkrijte kako!

Urugvaj - Engleska
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.06.2014.
u 23:04

Treba im pobjeda Italije protiv Kostarike, a potom i protiv Urugvaja, tako da bi i minimalna pobjeda protiv Kostarike bila dovoljna.

Engleska nogometna reprezentacija poražena je od Urugvaja sa 1:2 i ostala je na nula bodova nakon dva kola, što bi reklo da su jednom nogom na putu prema kući prije osmine finala - što će navijačima biti novo razočaranje.

Italija ih je također pobijedila 2:1, što znači da su na 2:4 gol razlici, a upravo je gol razlika najbitnija stavka ukoliko sve momčadi imaju isti broj bodova. Možda nekome na prvu djeluje kao da to nije bitno u ovom slučaju, ali Engleska još uvijek ima šanse proći dalje.

Treba im pobjeda Italije protiv Kostarike, a potom i protiv Urugvaja, tako da bi im u najgorem slučaju trebala pobjeda od dva razlike protiv Kostarike. Urugvaj je trenutno na 3:4 gol razlici, a Italija i Kostarika tek trebaju odigrati svoj susret, pa je teško dati preciznije računice. Potrebno je znati i koliki će biti rezultat tog susreta. Jer, ako Talijani pobjede samo jedan razlike, njih bi Urugvaj morao pobijediti čak tri razlike da stigne do prvog mjesta.

Taj detalj je iznimno bitan jer Talijani bi mogli odmarati igrače uvjereni da im Urugvaj neće "napuniti" mrežu. Ipak, u teoriji je moguće da će Talijani pobijediti jedne i druge, a onda bi sve bilo na Englezima. Mnogo kalkulacija, koje su jedina utjeha navijačima Engleske. A i one bi mogle nakon Italije i Kostarike "otići u nebo".

>> Suarezova dva pogotka za slavlje Urugvaja, Englezima igra samo teorija!

Komentara 12

AN
Android
23:15 19.06.2014.

Najlakse je kad pitaju me "koliko i kako ja Englesku ne volim samo jedna rijec bi bila to neopisivo "

MK
MKGRA
23:51 19.06.2014.

Mnogi naši su pobjegli pred Englezima nakon drugog svjetskog rata i našli utočište u Urugvaju i zato mi je draža pobjeda Urugvaja

TP
Tihomir Prdež
06:11 20.06.2014.

Q: What's the difference between England and a tea bag? A: The tea bag stays in the cup longer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije